Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

P20 Ykkönen: HJK - L-U YJ 4-2 (1-2)

YJ kohtasi vieraissa Pukinmäen nurmella HJK:n. Kenttä oli iso ja nurmi loistavassa kunnossa. Tiedossa oli, että kaikki pitää mennä nappiin jos pisteitä sieltä saadaan. Alku oli lupaava. YJ pääsi avausjaksolla luomaan maalialueelle muutamia vaarallisia tilanteita. Niissä myös onnistui ja 15 minuutin kohdalla YJ johti 0-2 Heikkisen ja Veromaan maaleilla. HJK:n liike lisääntyi kuitenkin loppua kohti ja paine kasvoi YJ:n päässä. Liukas nurmi myös aiheutti välillä vähän hankaluuksia ja miehiä liukasteli kentällä. Tilanteita alkoi syntyä YJ:n maalialueelle ja paineen ansiosta vastustaja sai ottelun aikana hankittua kaksi pilkkua. HJK teki kolme maalia selkeistä YJ:n omista virheistä ja yksi oli ns. tehty maali. Pienellä onnella yksi piste olisi ollut otettavissa. Kokonaisuudessaan joukkue taisteli hyvin loppuun asti ja oli kuitenkin suhteellisen tasainen esitys. HJK oli vaan tällä kertaa parempi.

Seuraava peli on kotiottelu 13.8. ja vastaan tulee FC Viikingit ed.

P20 Ykkönen: 

YJ avasi syyskauden voitolla numeroin 5 - 0

YJ pelasi ensimmäisen ottelunsa P20 ykkösessä Jokelan Kisaa vastaan. JoKi kaatui numeroin 5-0. 

Ottelu on YJ:n selkeää pallonhallintaa ja tasainen esitys koko joukkueelta. Vastustaja väsyi selkeästi pelissä, jossa YJ piti tempoa yllä.

Seuraavana vastassa on HJK Akatemia torstaina 3.8. vieraissa. Peli pelataan Pukinmäen nurmella.


L-U YJ nousee syksyksi P20 ykköseen


P20 Kakkosen molempien lohkojen voittajalle oli tarjolla nousu Palloliiton 1. Divisioonaan. Ratkaisua jouduttiin odottamaan aivan kierroksen loppuun saakka. YJ voitti lopulta oman lohkonsa.

Ennen sarjakauden alkua asetettiin tavoitteeksi nousu syyskierroksella 2017. Tarkoitus oli pelata mahdollisimman ehjä kevätkierros ja katsoa mihin se riittää. Se riitti sitten nousuun asti, mutta kyllä se varmaan joillekin yllätyksenä tuli. Joukkue koostuu kuitenkin pääosin B-ikäisistä pelaajista. Mukana on vain viisi 99-syntynyttä pelaajaa. Nousu varmistui kun YJ voitti oman lohkonsa. Saldona oli 7 voittoa, yksi tasapeli ja vain yksi tappio. Hieno ellei loistava suoritus joukkueelta. Kärki oli tasainen ja tarkalle meni, mutta maistuu varmasti sitäkin paremmalta. Joukkue voitti oikeat pelit. Pelaajat ovat oppineet voittamaan ratkaisevia pelejä. Sarjassa oli mm. kaksi vahvaa nousua takaa-ajoasemasta, jotka olivat aivan ratkaisevia. Joukkue oli tasaisen hyvä koko kauden, mutta sieltä voisi nostaa esiin tasapelin FC Espoo:ta vastaan, joka oli tasoltaan erittäin hyvätasoinen. Vastassa oli nippu P20  SM-sarjaa pelaavia pelaajia.

Tämä oli ehkä L-U YJ:n historian vahvin kierros ihan ensimmäistä ELL-kautta lukuun ottamatta.  Voisi sanoa, että vihdoinkin nousu, sitä yritettiin B-junioreissa jo kolme kertaa aikaisemmin. Pitkäjänteinen työ kantoi hedelmää ja onhan joukkue mennyt hurjasti tämän vuoden aikana eteenpäin.

 

Onnittelut taustoille ja pelaajille noususta.


L-U YJ jäi niukasti ykkösen nousukarsintojen ulkopuolelle

21.07.2016

Poikien B-17 Kakkosessa pelaava L-U YJ pelasi hienon kevätkauden, mutta jäi kuitenkin pisteen päähän Ykkösen nousukarsinnoista. L-U YJ pelasi tasan sarjan voittaneen BK 46/Väst 4 YJ:n kanssa. Eroa joukkueiden välillä syntyi kuitenkin, sillä L-U YJ hävisi toukokuussa niukasti EIF:lle 1-0, kun taas BK46/Väst onnistui pelaamaan Tammisaarelaisia vastaan tasan 1-1. L-U YJ:llä oli ylivoimaisesti paras maaliero, huikeat 43 tehtyä maalia ja vain 9 päästettyä. Kuusi voittoa, yksi tasuri ja yksi tappio.

Joukkue oli Hesa-Cupissa myös mukana 18 pelaajan voimin lähinnä treenin näkökulmasta. YJ oli kovassa alkulohkossa niukasti kolmas.  Pelit menivät siitä eteenpäin hyvin myös tuloksellisesti ja YJ-pelasi lopulta B-finaalissa HauPaa vastaa, jonka kuitenkin sitten hävisi. Saldona oli 6 voittoa ja 3 tappiota. Niistä ehkä makein voitto tuli Espanjalaisesta Academia Tecnifutbol-joukkueesta. Varsinainen peliaika päättyi 1-1 ja rankkareilla voitto. (kuvassa Hesa-Cup joukkue 2016, kuvasta puuttuu Jere Jauhiainen ja Aleksi Paananen).

Syyskierros alkaa 31.7. vieraspelillä EPSiä vastaan ja lähdetään uudestaan hakemaan nousua ykköseen. Sarjassa pelataan 11 ottelua.

B17 kakkonen: GrIFK/City - L-U YJ      0 - 2                   14.6.2016

B-YJ:lle tärkeä voitto Granista vieraspelissä tuloksella 0 - 2. Kevätkierroksen  viimeisessä pelissä YJ kohtaa SAPA/mustan Helsingistä. Peli pelataan Harjun nurmella su 19.6. klo. 19:00.

B17 kakkonen: LoPa - L-U YJ     2 - 3                                9.6.2016

YJ haki voiton LoPasta vieraspelissä numeroin 2 - 3. Seuraava ottelu pelataan maanantaina 13.6. Kauniaisten keskuskentällä Grania vastaan.

B17 Kakkonen: KyIF - L-U YJ  4 - 7                                 27.5.2016

B-YJ haki tärkeän voiton KyIFistä. Peli pelattiin Kirkkonummen keskusnurmella ja tulos YJ:lle 4 - 7. Seuraavana YJ kohtaa vieraissa LoPan Lohjalla 9.6.

B17 Kakkonen: L-U YJ - HJK/West valk  14-0                   21.5.2016

B17 kakkonen: EIF - L-U YJ 1 - 0                                 11.5.2016

EIF otti Karjaalla pelatussa tasaisessa ottelussa niukan voiton 1 - 0. Tuli aivan liikaa virheitä yhteen otteluun ja pelejä on vaikea voittaa jos ei tehdä yhtään maalia. YJ kohtaa seuraavaksi BK-46/Väst4 YJ:n kotiottelussa tulevana lauantaina.

B17 kakkonen: L-U YJ - PK-35   9 - 1

L-U YJ:n sarjakausi käynnistyy tiistaina 26.4. klo. 20:00 Veikkolan tekonurmella

Sarjakauteen pyrittiin valmistautumaan mahdollisimman hyvin. Talven aikana pelattiin yksitoista harjoitusottelua, joissa päästiin kokeilemaan erilaisia juttuja sarjapelejä silmällä pitäen. Huhtikuun alussa joukkue leireili Vierumäellä, jossa järjestettiin B17-ikäluokan leiriturnaus. Siellä harjoiteltiin, pelattiin kolmen joukkueen miniturnaus sekä vietettiin yhteistä aikaa vahvistaen joukkueen yhteishenkeä.

Joukkue aloittaa pelaamisen uudistuneella joukkueella B17-kakkosessa, ja tavoitteena on nousta syyskaudeksi B17-ykköseen. Sitä silmällä pitäen on töitä talvella tehty.

Vastaan tiistaina tulee PK-35 Helsingistä, joka pelaa sekä ykkösessä sekä kakkosessa.

Turnausottelu L-U YJ - FC Kuusysi       3 - 0 (Vierumäki)          5.4.2016

Turnausottelu JJK - L-U YJ          4 - 5 (Vierumäki)                     5.4.2016

Harjoitusottelu JäPS B1 - L-U YJ     0- 3                             19.3.2016

BYJ kohtasi 19.3. Legirus-hallissa harjoitusottelussa JäPSin B1 joukkueen. YJ voitti ottelun 3-0 tasapainoisella esityksellä ja viimeistelyssä oltiin tehokkaita. Edellinen kohtaaminen JäPSin B2 joukkuetta vastaan päättyi 7-1 voittoon Ratapuistossa. Nyt pari viikkoa treeniä ja sitten leiriturnaus Vierumäellä 1.-3.4. Leiriltä haetaan vauhtia 26.4. alkavaan sarjakauteen.

Harjoitusottelu L-U YJ - ÅIFK 2 - 1                                          13.3.2016

BYJ otti  2-1 voiton ÅIFK:sta Kisakallion tekonurmella. Peli oli YJ hallintaa, mutta maalipaikoille murtautuminen tuotti vaikeuksia. Osaksi varmaan kentän pieni koko vaikutti myös siihen. Vielä on yksi harjoitusottelu ennen Vierumäen leiriturnausta, joka on kuun lopulla. YJ pelaa JäPSiä vastaan Legirus-hallissa 19.3.  

Harjoitusottelu L-U YJ - FC Legirus Inter 3 -1                        6.3.2016

B-YJ voitti Ratapuistossa pelatun harjoitusottelun numeroin 3-1. Seuraava harjoitusottelu päästään pelaamaan ulkokentällä Kisakalliossa 12.3. Vastaan tulee ÅIFK B.

L-U YJ - FC KTP BYJ 4-7 (harjoitusottelu)                                  7.2.2016

FC Legirus Inter - L-U YJ 2 - 2                                                  31.1.2016

B-YJ kävi sunnuntaina testaamassa pelikuntoaan harjoitusottelussa tulevalla kaudella ykköstä pelaavaa FC Legirusta vastaan. Peli pelattiin Legirus - hallissa Korsossa. Puitteissa ei ollut moittimista.  Ottelun ensimmäinen jakso oli vaikea. Legirus vei peliä ja voitti kaksinkamppailuja. Pelirytmistä oli vaikea saada kiinni. Johtuiko se sitten isosta kentästä vai mistä niin, sitä voi sitten valmennus pohtia. Toisella jaksolla valmennus sai joukkueeseen kuitenkin ryhtiä ja päästiin peliin mukaan. Lopussa pallollinen pelikin ajoittain sujui. Tästä harjoitusottelusta valmennus sai kuitenkin hyvää materiaalia jatkoa varten. YJ:n molemmista maaleista vastasi Johannes.

Seuraava harjoitusottelu on jo la 6.2. Ratapuistossa. Vastaa tulee KTP Kotkasta.

L-U YJ - EBK/Honka YJ 11-0

YJ otti suurinumeroisen 11 - 0  voiton EBK/Honka YJ:stä 22.1. Ratapuistossa pelatussa harjoitusottelussa. Pelissä nähtiin hienoja maaleja. 
Seuraava ottelu on FC Legirus Interiä vastaan sunnuntaina 31.1. Kalmuurin hallissa Korsossa.

L-U YJ voitti harjoitusottelussa JäPSin 7-1                                           09.01.2016

YJ voitti vahvalla esityksellä JäPSin Ratapuistossa numeroin 7-1.
Seuraava harjoitusottelu on 22.1.2016 Nummelassa Ratapuistossa EBK/Honka YJ:tä vastaan.

L-U YJ pelasi vuoden 2015 viimeiset harjoitusottelut Ratapuistossa ja Espoonlahdessa

19.12.2015

B-YJ urakoi lauantaina kaksi harjoitusottelua. Toinen pelattiin Nummelassa Ratapuistossa ja toinen Espoonlahden kuplassa.
Pelit palvelivat hyvin tavoitteita ja valmennus oli tyytyväinen päivän antiin.

Ratapuisto B/YJ - Honka B, tulos  1- 1

Peli pelattiin YJ:n ja NuPS B:n pelaajista kootusta joukkueesta. Ottelu oli tasainen ja palveli hyvin molempia joukkueita. Valmennus löysi pelistä paljon positiivista ja moni valmennukselle uusi pelaaja onnistui hyvin. YJ voitti paljon kaksinkampailuja ja ykköspalloja  pelin aikana. Maalinteossa onnistui Tatu rankkarilla, jonka Ova hankki. Kokonaisuus hyvä.


Espoonlahden kupla FC Espoo - B/YJ, tulos 3-1

Tähän otteluun lähdettiin YJ:n omalla palaajaryhmällä ja odotettavissa oli tiukka kamppailu, sillä Espoo oli parhaalla kokoonpanollaan vastassa. Ottelu oli todella tasainen ja maaleja saatiin odottaa n. 20 minuuttia. Espoo onnistui ensin maaliteossa. Peli jatkui kuitenkin suhteellisen tasaisena koko ottelun ajan ja maaliaikkoja oli ehkä pari enemmän YJ:llä. Espoo onnistui maalinteossa sitten vielä kahdesti ja YJ teki yhden. Maalinteossa onnistui Nikke. Parannettavaa YJ:lle jäi ainakin viimeistelyssä ja syöttöpelissä, jossa Espoo onnistui paremmin.  Aivan liian usein hyvän riiston jälkeen vastustaja sai liian helposti pallon takaisin heikon syötön seurauksena. Pelin ilme oli kuitenkin sitä mitä pitikin olla.


Molemmissa peleissä maalivahdit onnistuivat hyvin. Se maistui maalivahtivalmennukselle. 

Joukkue pääsee joulutauolle vasta torstaina eli pari treeniä vielä. Seuraava harjoitusottelu JäPSiä vastaan Ratapuistossa 9.1.

L-U YJ : Avoimet treenit 19.10- 15.11.2015


Länsi-Uusimaa YJ (NuPS/L-U YJ).   NuPSin, LoPa:n ja FC Wildin pojista muodostettu kilpajoukkue hakee uusia motivoituneita pelaajia B17 - ikäluokan joukkueeseen avoimien treenien kautta.


Avoimet treenit ovat 19.10.-15.11.2015 välisenä aikana. 


Joukkue leireilee Espanjassa 29.10.-3.11. (silloin ei treenejä ole). Harjoittelemme talvikaudella Ratapuiston ja Muijalan kuplassa. 


Haemme joukkueeseen pelaajia ikäluokista P00 - P99. Poikkeustapauksissa myös P01-ikäluokan pelaajia voidaan peluuttaa B-ikäluokassa, mikäli pelaajan ominaisuudet siihen riittävät.

 

Joukkue perustetaan nykyisen P00YJ - joukkueen ympärille. à joukkueen nettisivut :  http://www.nups.fi/#/joukkue/P00%20YJ 

 

NuPS L-U YJ  B17 -  poikien  try-out tapahtuma syksyllä 2015

 

Ilmoittautumiset avoimiin harjoituksiin ja lisätietoja ikäluokan vastuuvalmentajalta tai joukkueenjohtajalta.

 

L-U YJ B17 
ajankohta: 19.10. - 15.11.2015
Vastuuvalmentaja: Danny Julie
danny.julie@nups.fi 
Jojo:  Juha Viinikka
juha.viinikka@nups.fi

puh. 0505272741

 

P00 YJ Aluesarjaa: JäPS - L-U YJ 2 - 2

YJ kohtasi Koivusaaren tekonurmella syyskaudella hyvin pelanneen JäPSin. Hyvätempoinen ottelu päättyi tasalukemiin 2 - 2. Maalintekosektorille päästiin nyt hyvin ja ottelun olisi voinut ratkaista jo ensimmäisen 10 minuutin aikana. Oli muutama avopaikka 16 alueen sisällä. Vastustallakin toki oli mahdollisuus tehdä pari lisää, mutta YJ:n maalivahdin loistotorjunnat pitivät pelissä mukana. Joukkue teki kyllä hyvin töitä, mutta valmennus näki niin, että kolme pistettä oli tarjolla.

Seuraavana vastaan tulee 20.9. Veikkolan tekonurmella KyIF. Kevätkaudella joukkueet pelasivat tasan 1-1. Odotettavissa tiukka kamppailu.

Sitä ennen joukkue menee katsomaan U16 maaottelua Suomi - Pohjois- Irlanti. Peli pelataan Karjaalla 14.9. Siellä nähdään missä menee ikäluokan kärki. Karjaalla on samana päivänä Uudenmaan piirin alueleiri, jossa on myös muutama pelaaja YJ:stä mukana.


Kuva JäPS- pelistä.

P00 YJ Aluesarjaa: L-U YJ - PK-35 6 - 0

YJ kohtasi kotiottelussa Nummelassa Kuoppanummen nurmella PK-35:n. Peli alkoi vähän nihkeästi sateen kastelemalla nurmella. Peli oli YJ:n hallintaa, mutta hyökkäykset kariutuivat heikkoon syöttöpeliin. Vastustajakaan ei saanut oikein mitään aikaiseksi, joten ensimmäinen jakso päättyi 0-0.
 Toiselle jaksolle valmennus sai joukkueen hereille ja  hyökkäyspelikin alkoi sujua. Hyviä tilanteita alkoi tulla yksi toisensa jälkeen.  Vastustaja alkoi väsyä ja pelasi vain pitkää palloa, jotka puolustus ja maalivahti hoitelivat varmasti. Maalihanat aukesivat oikein kunnolla ja useampi pelaaja onnistui maalinteossa. Parhaiten maalijyvän löysi Julle kolmella maalillaan. Tuloksena siis voitto numeroin 6-0 ja joukkue nousi sarjassa toiseksi.

Seuraavana on heti torstaina 10.9. vieraspeli hyvin syyskierroksella pelannutta JäPSiä vastaan, Peli pelataan Koivusaaren tekonurmella Järvenpäässä.

P00 YJ Aluesarjaa: HJK-j/West sin - L-U YJ 3 - 4

YJ haki hienon vierasvoiton HJK-j/Westistä numeroin 3 - 4. Ottelu pelattiin Talin hallissa. Pelin tempo oli hyvä ja tapahtumia riitti. Kumpikin pelasi viihdyttävää peliä. YJ meni ensin 1-0 johtoon, HJK tasoitti ja meni maalilla ohi.  YJ taas tasoitti ja HJK meni taas maalilla johtoon 3-2. YJ tasoitti hienon läpiajon seurauksena, joka lähti maalivahdin hienosta avausheitosta. Voittomaali tuli aivan viimeisellä minuutilla. Palloa vaan toimitettiin laidasta HJK:n maalille, josta pallo meni vastustajan jalasta omaan maaliin. Pelitilanteisiin nähden tulos oli oikeudenmukainen.

Koko joukkueelta pirteä esitys. Maalipaikkoja oli useampaankin maaliin. Seuraava sarjapeli on kotipeli Nummelassa 6.9. Kuoppanummen nurmella PK-35:tä vastaan.

P00 YJ Aluesarjaa: L-U YJ - NJS 7 - 2

YJ haki toivotun voiton syyskierroksen kolmannessa pelissä. Peli pelattiin helteisellä Lohjan harjun nurmella. Ykkösestä aluesarjaan noussut NJS Nurmijärveltä kaatui selvin numeroin 7 - 2. YJ hallitsi peliä alusta asti,  ekä NJS päässyt juurikaan hyökkäyksiä rakentamaan. Kaksi merkkausvirhettä tuli ja niista vastustaja rokotti hyvällä prosentilla. Toinen maaleista haiskahti kyllä aika selvältä paitsiolta. YJ:llä oli paikkoja tehdä maaleja enemmänkin, joka kuvastaa hyvin pelin kulkua.

Seuraava ottelu on viikon päästä  la 29.8. Talin hallissa HJK-j/Westiä vastaan.

P00 YJ Aluesarja: L-U YJ - FC Espoo 0 - 5

Sarjan toinen peli pelattiin loistavissa olosuhteissa Nummelan uimahallin nurmella. Joukkueelle aurinko ei oikein paistanut, sillä viimeisen viikon aikana sarirastuvalla on ollut ruuhkaa. Kolme joukkueen runkopelaajaa oli sivussa ja pari joutui pelaamaan puolikuntoisena. Vastassa oli ELL:stä tippunut FC Espoo, joka  tuli kovaa heti alusta ja sai luotua paikkoja YJ:n maalille. Vastustaja onnistui viimeistelyssä todella hyvin ja käytännössä hyödynsi maalipaikkansa 100 %:sti. YJ yritti pitää palloa ja rakentaa peliä alakerran kautta, mutta maalipaikoille ei käytännössä päästy kertaakaan. Keskialueella oli tasasaista vääntöä, mutta siitä eteenpäin ei käytännössä päästy ollenkaan. Joten tämä peli on nyt käsitelty, tappio 0 - 5. Kahden ensimmäisen pelin perusteella mm. hyökkäyspeliin ja viimeistelyyn tarvitaan nyt jotain uusia lääkkeitä. Tämä on nyt uusi tilanne joukkueelle, sillä kevätkaudella ei tullut yhtään tappiota.

Tämä peli pitää taas nollata vain nopeasti heti analyysin jölkeen ja keskittyä seuraavaan kotipeliin, joka on Lohjalla Harjun Nurmella 23.8. Vastaan tulee NJS. Eiköhän siellä maalihanat sitten jo aukea.

P00 YJ C15 Aluesarja: KTP - L-U YJ 2-0

YJ:n  syyskauden avaus ei mennyt aivan suunnitelmien mukaan. Joukkue ei saanut kunnon pelirytmiä alussa päälle. Neljän minuutin kohdalla pallo pomppi kovassa vääntötilanteesa YJ:n maaliin, kun ei saatu purettua palloa pois maalin edustalta. Pallon hallinta oli kuitenkin YJ:llä, mutta KTP:n tukki vahvasti keskikentän, jonka kautta ei pystynyt pelaamaan. YJ:llä oli kolme maalintekopaikkaa eli vähissä oli. KTP teki sitten vielä yhden maalin toisella jaksolla. Joten lopputulos KTP:lle 2-0. Nyt pitää harjoitella hyvin reilu viikko ja sitten uudella ilmeellä FC Espoota vastaan 16.8 Nummelassa Nummelan uimahallin nurmella klo 13.30

L-U YJ:n syyskierros käynnistyy 6.8. vieraspelillä FC KTP:tä vastaan

Joukkue matkustaa KTP:n vieraaksi aluesarjan syyskierroksen ensimmäisessä pelissä. Peli pelataan Kotkan pääkentällä Arto Tolsa Areenallla. Pari viikkoa on nyt harjoiteltu kesätauon jälkeen, joten hieman lyhyeksi valmistautuminen jää, mutta taitaa olla sama tilanne kaikilla joukkueilla. Kevätkierroksella tuli tasapeli 1-1, josta jäi ehkä hieman hampaan koloon. Nyt haetaan ehjää hyvää suoritusta ja sitä kautta kolmea pistettä. 

Pyritään pelaamaan yhtä ehjä kierros mikä keväälläkin oli. YJ oli sarjan kakkonen ja sitä sijoitusta pyritään nostamaan yhdellä pykälällä. Terveystilanne joukkueella on nyt hyvä, joten siitä on hyvä lähteä syyskierrokselle. Ensimmäinen kotipeli on FC Espoota vastaan Nummelassa Nummelan uimahallin nurmella 16.8.

P00 YJ Kai Pahlman karsintaturnauksessa TalissaTalin kentillä järjestettiin 27.-28.6. Kai Pahlmankarsintaturnaus. Kai Pahlman turnaukseen pääsee 16 joukkuetta. Se on C15 - ikäluokan SM-turnaus, johon pääsevät parhaat joukkueet. Etelä-Länsiliigasta pääsee suoraan 3 parasta joukkuetta ja sitten eri alueliigoissa ja -sarjoissa ympäri Suomea karsitaan pääsystä turnaukseen. Tähän Talissa järjestettyyn karsintaturnaukseen osallistui meidän aluesarjasta 5 joukkuetta ja Etelä-Länsiliigasta 3 joukkuetta. Kevään onnistuneen sarjakauden jälkeen tämä oli hieno kevätkauden päätös. 

Itse Kai Pahlman turnaus pidetään Seinäjoella 30.7.-2.8.

Turnaus on aina omanlaatuisensa tapahtuma ja siellä tulikin taas onnistumisia ja epäonnistumisia. Kevät oli kuitenkin huikea joukkueelta jossa ei tullut yhtään tappiota, mutta lauantaille osui sitten se ainoa ns. pakollinen heikko päivä (kaksi tappiota). Tappio tuli Legirukselle ja HJKj-Westille. Sunnuntai peliin lähdettin sitten yhdellä vaihtomiehellä (+toinen mv) ja osa jalkavaivaisena. Kapeasta rosterista huolimatta selkeä tason nosto ja viimeisessä pelissä Karjaata (BK-46/Väst YJ) vastaan tuli voitto vahvalla esityksellä numeroin 2-1. Oli kuitenkin kyseessä Etelä-Länsiliigassa pelaava joukkue. Oli tosi lähellä pääsy jatkopeleihin. Vastaan olisi tullut FC Espoo. Kolme jengiä tasapisteissä ja maalierot ratkaisivat. Jatkopelipaikka jäi kahden maalin päähän. Pelaajat saivat aika paljon kolhuja laittaen itsensä likoon viimeisessä pelissä ja yhtätoista ehjää pelaajaa jatkopeliin ei olisi tainnut löytyä. Valitettavasti eri syistä johtuen kaikki eivät päässeet mukaan tähän karsintaan.

Kai Pahlman turnaukseen lopulta menivät jatkopelien voittajat FC Lahti ja FC Espoo. 

Nyt vietämme lomaa joukkueharjoituksista 2-3 viikkoa. Osa pelaajista menee YJ2-joukkueen mukana Hesa-Cupiin. Viikolla 30 jatketaan.


Kuvassa pelaajat viimeisen voitokkaan pelin jälkeen käymässä viikonlopun tilanteita läpi.P00 YJ C15 Aluesarja: HooGee/EsPa YJ - NuPS/L-U YJ 1 - 2

YJ otti voiton HooGee/EsPa YJ:stä numeroin 1-2 aluesarjan kevään viimeisessä ottelussa Espoon Matinkylän tekonurmella. Voittamalla pelin YJ nousi sarjassa yhden pykälän tullen lopputuloksissa toiseksi. Aluesarjan kakkostila ilman yhtään tappiota oli loistava suoritus joukkueelta ( 6 voittoa ja 3 tasapeliä). Kaksi noista tasapeleistä jäi vähän kaivelemaan valmennusta, sillä niissä oli voiton avaimet omissa käsissä. Eniten jäi kaivelemaan tasuri Legiruksen kanssa, sillä Legirus nousi Etelä-Länsiliigaan kahden pisteen erolla YJ:hin. No, sellaista jalkapallo on.  

Nyt harjoitellaan ensi viikko vähän kevyemmin ja sitten alkaa valmistautuminen kevätkauden viimeiseen rypistykseen Kai Pahlman karsintaturnaukseen, joka pelataan 27.-28.6 Talin kentillä. Siellä karsitaan paikkaa varsinaiseen turnaukseen, joka pelataan Seinäjoella heinä-elokuun vaihteessa. Turnaus on C15-ikäluokan SM-turnaus, johon pääsee 16 joukkuetta. Karsintaturnauksessa on kahdeksan joukkuetta Uudenmaan ja Kaakkois-Suomen alueelta  ja siitä kaksi pääsee turnaukseen. 

Heinäkuussa joukkue pitää lomaa, mutta osa pelaajista lähtee YJ2 joukkueen mukana Hesa-cupiin. Valmennus saa myös hengähdystauon. Kaiken kaikkiaan onnistunut hyvä kevätkausi, vaikka vammoja ja loukkaantumisiakin jonkin verran oli. 

Tästä on hyvä jatkaa. 

Kuvassa pelaajat vielä mietteliäänä ennen HooGee/EsPa peliä kuuntelemassa Dannyn ohjeita.

P00 YJ C15 Aluesarja: NuPS/L-U YJ - KäPa/City 1-0

YJ otti voiton KäPasta kotiottelussa Veikkolan tekonurmella numeroin 1-0. Kyseessä oli  sarjan 8. ottelu. Joukkue otti sarjassa piikkipaikan 18 pisteellä. Sarjan kakkosella on yksi peli vähemmän pelattuna. Ottelu oli erittäin tasainen ja YJ sai väännettyä väkisin maalin toisen jakson alussa. Vastustajalla oli omat paikkansa toisella jaksolla, mutta pelaajat taistelivat loistavasti ja loput hoiteli loistavan pelin pelannut YJ:n maalivahti Teemu. Aika paljon pelaajat ottivat iskuja vastaan ja kolhuja tuli. Onneksi seuraava peli on vasta 13.6., joten pelaajilla on aikaa toipua. Kevään viimeisessä pelissä vastaan tulee HooGee/EsPa YJ Matinkylän tekonurmella. Hyvä suoritus jälleen, toistaiseksi ilman tappioita.

P00YJ C15 Aluesarja: KyIF - NuPS/L-U YJ 1 - 1

YJ pelasi kevätkierroksen 7. pelissä ehkä hieman tappiolta maistuvan tasapelin Kirkkonummella KyIFiä vastaan. Joukkue pelasikin heti ensimmäisestä minuutista lähtien hyvää futista ja meni 0-1 johtoon n. 15 minuutin kohdalla. KyIF tasoitti heti toisen jakson alussa. Kenttä oli aika pieni ja se hieman vaikutti siihen, että pelaamalla oli vaikea päästä eteenpäin. Maalipaikkoja on paljon molemmilla jaksoilla, joten viimeistelyyn jää parantamisen varaa. Kyiffillä oli omat paikkansa, mutta avaimet voittoon oli YJ:llä. Yhtä selvää YJ:n maalia ei hyväksytty, jossa maalivahti otti nopeasti pallon maalista eikä linja sitä nähnyt. Erikoinen tilanne. Pirteä hyvä esitys joukkueelta. Seuraavana vastaan tulee Veikkolan tekonurmella ensi tiistaina KäPa.

P00 YJ C15 Aluesarja: NuPS/L-U YJ - JäPS 8-5

YJ voitti JäPSin Lohjan harjun aurinkoisella nurmella runsasmaalisessa pelissä maalein 8 - 5. Seuraavana vieraspeli KyIFiä vastaan ke 27.5. Kirkkonummella.