Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Länskäriliiga

Länskäriliiga on perinteikäs lohjalainen jalkapallon korttelisarja, jossa 5 - 10-vuotiaat lapset kesän aikana voivat harrastaa jalkapalloa. Liigan järjetelyistä vastaavat yhdessä paikallislehti Länsi-Uusimaa ja Lohjan Pallo ry.

Länskäriliigan pelaajat voivat harjoitella omissa oloissaan vanhempiensa johdolla ja/tai he voivat osallistua LoPan järjestämiin harjoituksiin. Länskäriliigan Juniori- ja Seniorisarjaan osallistuvat voivat myös osallistua LoPan jalkapallokerhoihin (lisää infoa kotisivuilla kohdassa "Nappulatoiminta"). 

Kesän aikana järjestetään viisi turnauspäivää, jolloin liigan joukkueet pelaavat otteluita toisiaan vastaan. Jokaiselle joukkueelle tulee 2 - 3 ottelua turnauspäivänä. Seniorisarjassa lasketaan pisteitä ja kilpaillaan Länskäriliigan voitosta ja pokaalista.

Ojaniitun kenttä on varattu omatoimista liikkumista ja harjoittelua varten maanantaisin, tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin klo 16 - 17. Tätä vuoroa voivat myös Länskäriliigalaiset käyttää. Toki harjoitella saa myös omalla lähiliikuntapaikalla ja muuhun aikaan, jos se sopii pelaajille paremmin.

 

Länskäriliigassa on kolme ikäluokkaa:

Nappulat - vuosina 2011 ja 2012 syntyneet tytöt ja pojat.

Juniorit - vuosina 2009 ja 2010 syntyneet tytöt ja pojat.

Seniorit - vuosina 2006, 2007 ja 2008 syntyneet tytöt ja vuosina 2007 ja 2008 syntyneet pojat

 

Kesän 2017 turnauspäivät

Turnauspäivinä ottelut alkavat n. klo 10 ja päättyvät n.klo 13.

Su 7.5.    Ilmoittautuminen ja ensimmäiset harjoitukset, 
               nappulat klo 11-12 ja juniorit sekä seniorit klo 12-13. Ojaniitun kenttä.

Su 21.5. Turnauspäivä 1. Ojaniitun kenttä.

Su 28.5. Turnauspäivä 2. Ojaniitun kenttä.

Su 4.6.  Turnauspäivä 3. Ojaniitun kenttä.

Su 20.8. Turnauspäivä 4. Harjun urheilukenttä.

Su 3.9. Turnauspäivä 5. Harjun urheilukenttä

 

Harjoitukset

Ojaniitun kentällä sunnuntaisin (paitsi pelipäivinä)

·         klo 11 - 12 Nappulat

·         klo 12 - 13 Juniorit ja Seniorit

Yhteiset harjoitukset seuraavina päivinä:

Kevätkierros: su 7.5. / su 14.5.    Syyskierros: su 6.8. / su 13.8.

Länskäriliigan juniori- ja seniorisarjassa pelaavat voivat myös osallistua LoPan jalkapallokerhoihin - lisää tietoa sivulla Nappulatoiminta. Lisäksi osallistujat voivat halutessaan harjoitella vanhempien johdolla. Ojaniitun kenttä on varattu omatoimista harjoittelua varten maanantaisin, tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin klo 16 - 17.  Pelaajat voivat myös liittyä LoPan ikäkausijoukkueisiin. LoPan joukkueiden toiminnasta tiedotetaan erikseen asiasta kiinnostuneille Länskäriliigan osallistujille. 

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan Lohjan Pallon kotisivujen Kaupan kautta. Ilmoittautuminen avattu 27.3 ! Viimeinen ilmoittautumispäivä on 11.5. Jälki-ilmoittautumisia otetaan vastaan vain, jos joukkueista löytyy tilaa.
Osallistumismaksu on 62 euroa. Sisarukset tai kaverit: kaksi yhdessä ilmoittautunutta hintaan 100 euroa.