Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Nappulatoiminta

Kiinnostaako jalkapallon pelaaminen? Oletko vuosina 2007-2012 syntynyt poika tai tyttö? 

Tervetuloa mukaan LoPan nappulatoimintaan !

Valittavanasi on kolme vaihtoehtoa ohjatulle toiminnalle ja yksi vaihtoehto omatoimiselle liikunnalle.

 

OHJATTU LIIKUNTA

1) LoPan jalkapallokerho (alakoulujen 1. - 3.-luokkalaisille)

Jalkapallokerho toimii lähellä koulua ja lähellä kotia. Tule mukaan liikkumaan, kokeilemaan jalkapalloa ja pitämään hauskaa yhdessä kavereittesi kanssa!

Jalkapallokerho on mukava paikka tutustua jalkapallolajiin. Kerho on tarkoitettu alakoulun 1. - 3.-luokkalaisille. Kerho kokoontuu pelaamaan kerran viikossa heti koulupäivän jälkeen. Löydä oma paikkasi lähellä kotiasi ja kouluasi! Mukaan pääset ilmestymällä paikalle :-) ! Osallistuminen on maksutonta!

Varusteet

Tarvitset oman pallon ja juomapullon. Toiminta painottaa yhdessä liikkumista, eikä se ole kilpailuhenkistä. Vahinkoja sattuu harvoin, mutta on kuitenkin suotavaa, että sinulla on säärisuojat ja urheilutoimintaa kattava vapaa-ajan vakuutus. Seuran puolesta kerholaisia ei ole vakuutettu.

Aikataulu

maanantaisin klo 14 - Ojamon koulu

tiistaisin klo 14 - Metsolan koulu

keskiviikkoisin klo 14 - Ojaniitun koulu

torstaisin klo 14 - Muijalan koulu

perjantaisin klo 14 - Perttilän koulu

Lisätietoja antaa valmentaja Samu Alaraatikka

puh 040 419 1805

sähköposti: samu.alaraatikka@lohjanpallo.fi

 

2) Länskäriliiga

Länskäriliigassa jalkapalloa opitaan hauskasti pelaamalla pelejä. Toimintaan kuuluu myös muutamat yhteiset harjoitukset, jotta aloittelevakin pelaaja pääsee kärryille. Lisäharjoituksia voidaan järjestää vanhempien johdolla, jos intoa löytyy. Lisätietoja löydät Länskäriliigan sivuilta: TÄÄLTÄ

Länskäriliiga alkaa toukokuussa ja se päättyy syyskuun alussa. Kesällä pidetään tauko. Maksu on 62 euroa tai kaksi pelaajaa 100 eurolla.

 

3) Lohjan Pallon ikäkausijoukkueet

LoPalla on juniorien ikäkausijoukkueet vuonna 2012 syntyneille ja vanhemmille. LoPan kotisivuilla  kohdassa "Juniorijoukkueet" löydät kaikki LoPan joukkueet ja yhteystiedot. P tarkoittaa poikien joukkuetta ja T tyttöjen joukkuetta. Kaikkein nuorimpien joukkueissa pojat ja tytöt pelaavat yhdessä.  Ole yhteydessä joukkueenjohtajaan - häneltä saat lisää tietoja siitä, miten liityt joukkueeseen.

Tervetuloa mukaan toimintaan! 

Jos olet uusi pelaaja, joka haluat tulla mukaan toimintaan, niin varmista aina harjoitusten paikka ja ajankohta kaverilta tai valmentajalta ennen kuin tulet. Voit tutustua toimintaan ilman maksuja kolme kertaa, ennen kuin päätät liittytkö joukkueeseen. 

HUOM! Loukkaantumisia tapahtuu harvoin, mutta joskus vahinko voi sattua. Kun käyt tutustumassa toimintaan, niin sinulla ei ole seuran puolesta vakuutussuojaa, vaan osallistuminen tapahtuu omalla vastullasi. Useat lasten tapaturmavakuutukset kattavat myös urheilutoiminnassa sattuneita vahinkoja, mutta kannattaa tarkistaa asia, jos haluat olla varma. 

 

OMATOIMINEN LIIKUNTA - PRISMA LIIKUNTATUNTI

Ojaniitun kenttä on varattu kaikille omatoimista liikkumista ja harjoittelua varten maanantaisin, keskiviikkoisin, torstaisin ja perjantaisin klo 16 - 17. Pallo mukaan ja kentälle!

 

Lisätietoja joukkueisiin liittymisestä ja seuran toiminnasta yleisesti antaa

LoPan toiminnanjohtaja Kim Lück,  s-posti: kim.luck@lohjanpallo.fi / puh. 044-9791070

Tiedustelut mielellään sähköpostitse!