Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Aloitustapahtuma oli 7.5.

LoPan joukkue vuosina 2011 ja 2012 syntyneille pojille ja tytöille on aloittanut toimintansa 7.5.2017. Tervetuloa mukaan!
Joukkue harjoittelee 17.5. alkaen keskiviikkoisin klo 18 - 19 Ojaniitun kentällä.

Tutustuminen
Jos haluat tutustua toimintaan, niin voit käydä harjoituksissa kuukauden ajan veloituksetta. Huomioi, että pelaajalla ei tällöin ole vakuutusta, eli osallistuminen tapahtuu omalla vastuulla. Tutustumisjakson aikana ei myöskään voi osallistua otteluihin.

Maksut
Joukkueen kuukausimaksu on tällä hetkellä 25€/kk josta 20€ on varsinainen joukkuemaksu ja 5€ on joukkueen keräämää vararahastoa.

Varusteet
Nappulapalloilijan varusteet: jalkapallokengät, jalkapallosukat, säärisuojat ja oma juomapullo, sekä tietenkin liikuntaan sopivat vaatteet. Kokeilujakson aikana pelaaja voi osallistua lenkkareissa. Jalkapallokengät kuitenkin tukevat ja suojaavat jalkaa paremmin. Lohjan Intersportissa on saatavilla aloittavan nappulapelaajan varustepaketti. Mainitse kassalla, että olet LoPan toiminnassa mukana, niin pääset osalliseksi seuraeduista.

Pelit
Joukkue pelaa Länskäriliigaa. Kokeilujakson aikana ei voi osallistua peleihin. Ne pelaajat, jotka kuuluvat joukkueeseen 15.5. voivat osallistua Länskäriliigaharjoituksiin ja pelata Länskäriliigan kevätkierroksen pelejä. Myöhemmin joukkueeseen liittyvät voivat pelata Länskäriliigan pelejä vasta syyskaudella. Lisätietoja Länskäriliigasta löydät kotisivuilta kohdassa Länskäriliiga 2017.

Mukaan toimintaan?
Ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostiviesti osoitteeseen lopa11jojo@outlook.com. Saat paluuviestissä linkit seuran jäsenrekisterijärjestelmään ja joukkueen omalle sivulle Nimenhuudossa (urheilujoukkueiden käytössä oleva viestintäjärjestelmä). Kokeilujaksoa varten ei tarvitse erikseen ilmoittautua.
Joukkueenjohtaja Mikko Koivistolle voi soittaa klo 17 jälkeen, puh. 044 777 9441.