LoPa B-juniorit

Joukkueen tiedot

LoPa PB (2004-2005)

Ikäluokka pelaa kaudella 2021 P17 -sarjassa. Joukkue pelaa sarjapelejä  Etelän alueen kakkosessa. Pelillisinä tavoitteina on pelata ikäluokan kakkosessa ja samalla tarjota mahdollisuus pelata ja kehittyä muillakin tasoilla.

Joukkueessa on n. 35  jo useamman vuoden harrastaneita ja tänä vuonna aloittanutta pelaajaa. Joukkueen tavoitteena on harjoittaa ja kasvattaa taitavia pelaajia ja toisia kunnioittavia ja reiluja kavereita niin pelikentillä kuin muuallakin. 
 

Yhteystiedot

Joukkueenjohtaja: Marko Kaarlaakso, marko.kaarlaakso()lohjanpallo.fi. Joukkueen yleiset asiat, talous, pelaajaliikenne
Pelitoiminta, sarjapelit, harjoitusottelut ja -turnaukset

Vastuuvalmentaja: Jan Pajunen, jan.pajunen()lohjanpallo.fi, 

Rahastonhoitaja: Jarno Ekman, jarnojekman()gmail.com

Varustevastaava: Sami Kähkönen; samijuh.kahkonen()gmail.com

Huoltajat:  Mika Järvi, Jarkko Partanen

Kauden ottelut sarjassa

Joukkueen tukijat

Kutsumme ja haastamme teidät tukemaan ja seuraamaan lohjalaista juniorityötä. Lähtiessänne joukkueen sponsoriksi saatte logonne sovitulla tavalla painettuna sovittuun varusteeseen, esim. peliasut, koti- ja vieraspaidat, edustusverkkarit, varustekassit, pipot. Lisäksi yrityksen logo on joukkueen kotisivuilla näkyvissä. Lisäksi saatte yrityksellenne kehystetyn joukkuekuvan ja vuoden lopussa joukkueen kauden toimintakertomuksen.

Sponsoroinnista laaditaan selkeä sopimus, jossa sovitaan summa, mahdollinen logon käyttö, paikka ja painokustannukset, sponsoroinnin aikataulu ja muu mahdollinen yhteistyö. Ota yhteyttä joukkueenjohtajaan, jos joukkueen tukeminen kiinnostaa.