Soveltavan jalkapallon kerho FC Uniikit järjestää:

Kevätturnaus Lohjan Kisakalliossa
- aikataulu avoin

 

    

Turnauskutsu

Mikä on parasta jalkapallossa? Messi, Ronaldo, kaverit, se että saa juosta ja tehdä maaleja?... Listä on pitkä ja mielipiteet vaihtelevat, mutta sellainen löytyy jokaiselta - jalkapallo yhdistää!

Lohjan Pallon soveltavan jalkapallon joukkue FC Uniikit järjestää lasten ja nuorten jalkapalloturnauksen Kisakallion urheiluopistolla. Pandemian takia aikataulu on avoin!

Turnauksen sarjat

Turnauksessa pelataan kahdessa sarjassa: valkoinen ja sininen sarja.

 • Valkoinen sarja pelataan muodossa 8v8, ja on tarkoitettu nopeammille, liikkuville ja vanhemmille pelaajille (oletuksena U18).
  Vastannee perinteistä SOFT-sarjaa!
   
 • Sininen sarja pelataan muodossa 5vs5, ja on tarkoitettu lapsille ja nuorille (oletuksena U12, mutta soveltaen), joilla on enemmän haasteita tai muutoin etsivät mahdollisuuksia jalkapallokentällä.

Jos on kysyttävää turnauksen sarjoista, ota yhteyttä turnausvastaavaan. Oletuksena voidaan pitää, että epäselvissä tapauksissa pelaaja kuuluu valkoiseen sarjaan, mutta on huomioitava, että sarjat ovat kokeellisia. Voi myös ottaa yhteyttä ja kertoa omat toiveet.

Mitkään rajat eivät turnauksen luonteesta johtuen ole ehdottomia, mutta samalla pyydämme osallistujia huomioimaan turnauksen luonteen! :-) 

Myös sarjan pelaajamäärissä voidaan pelikohtaisesti joustaa siten, että joukkueella on mahdollisuus aina vähintään yhteen vaihtopelaajaan.

Turnausinfo

Pelipaikkana on Kisakallion Urheiluopisto Lohjalla. Kenttä on hyväkuntoinen tekonurmikenttä ja urheiluopiston palvelut (ruokailu, kioski, pukukopit) on aivan turnauskentän vieressä.

Turnauksessa pelataan 3-4 peliä per joukkue, riippuen ilmoittautuneiden määrästä. Kaikille osallistujille mitalit.

Ilmoittautumisaikaa on 1.3.2020 asti, jonka jälkeen turnaus pidetään, mikäli olemme saaneet vähintään 4 joukkuetta per sarja. Varsinaista ylärajaa osallistuneiden määrälle ei ole. Aloitamme turnauksen klo 11, jotta kaikki ehtivät ja pääsevät ajoissa kotiin. Varsinainen ohjelma tehdään ilmoittautuneiden mukaan.

Turnauksen hinta on 95€ / joukkue (8v8-sarja) ja 65€ / joukkue (5v5 sarja), jolla katamme kenttä-, pelinohjaaja ja muut kulut.

Turnausosallistuminen laskutetaan maaliskuussa, ennen turnausta.

Turnauspäällikkö

Mikko Koivisto
mikko.koivisto@lohjanpallo.fi
044-7779441

Urheiluopiston tarjonta

Ruoka on liikkujan tärkein polttoaine. Tiedämme tämän hyvin, ja siksi me Ravintola Sportissa satsaamme täysillä monipuoliseen ja terveelliseen ruokavalioomme.

Kisakallion asiakaskuntaan kuuluu urheilijoiden lisäksi asiakkaita muksuista mummoihin, unohtamatta tietysti yritysasiakkaiden vaativampia a´la Carte annoksia. Ravintola Sportin kokenut henkilöstö palvelee kaikkia asiakkaitaan tinkimättömällä ammattitaidolla tarjoten herkullista syötävää joka kattauksella. Tervetuloa nauttimaan!

Turnauksen yhteydessä joukkueilla on mahdollisuus mukavaan ja edulliseen yhteiseen ruokailuun Kisakallion Urheiluopiston ravintolassa. Ilmoita halukkuun yhteisruokailuun ilmoittautumisen yhteydessä!

https://www.kisakallio.fi/fi/kisakallio-2/ravintola-ja-majoitus/ravintola-sport

Kisakallion Urheiluopisto
Kaarina Karin tie 4
08360 LOHJA

 
Jalkapallon erityisryhmien yhteydenpitofoorumi
Ryhmä (Julkinen) · 7 jäsentä
Liity ryhmään
Tämä ryhmä on tarkoitettu jalkapallon erityisryhmien yhteydenpitoon. Tarkoituksena on helpottaa yhteydenpitoa eri joukkueiden välillä, jotta olisi he...
 

Tapahtuman mahdollistavat

Lämmin kiitos tukijoillemme! 

Vuoden 2021 Asuntomessut järjestetään Lohjalla

Lohja on vireä kaupunki Länsi-Uudellamaalla, alle tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta. Lohjalla on hyvät palvelut, kaunis luonto ja aktiivinen meininki. Suuri Lohjanjärvi ja vilkas kulttuurielämä ovat kaupungin valttikortteja. 

LP-Vahinkosaneeraus Oy on Etelä-Suomessa pääkaupunkiseudulla sekä Hämeen talousalueella toimiva kosteusvaurioiden kuivaamiseen ja korjaamiseen erikoistunut vahinkosaneerausyritys.

Ilmoittau­tuneet joukkueet

Turnaus on täynnä!

Valkoiset (8v8)

 • Lohjan Pallo, FC Uniikit
 • Kontu FairPlayTeam Leijonat
 • Koips Ikiliikkujat
 • NuPS Brazil
 • HJK Pallotaiturit sininen
   

Siniset (5v5)

 • Lohjan Pallo, FC Uniikit
 • EPS Fortis
 • Kontu FairplayTeam Tiikerit
 • Kopse S
 • HJK Pallotaiturit valkoinen
 • FC Kasiysi RedStars
   

Alustava otteluohjelma 10.3.2020

Mahdollisuus kommentointiin.. ota yhteyttä turnausjärjestäjään!

Turusta 1h 15min
Porista 2h 30min
Tampereelta 2h
Mikkelistä 3h
Kouvolasta 2 h 
Helsingistä 50min
Kotkasta 2h