Länskäriliiga 2020

Länskäriliiga on perinteikäs lohjalainen jalkapallon korttelisarja, jossa 5-10-vuotiaat lapset voivat kesän aikana pelata ja tutustua jalkapallon harrastamiseen. Liiga järjestetään nyt 50.kertaa. Liigan järjestelyistä vastaavat yhdessä paikallislehti Länsi-Uusimaa ja Lohjan Pallo ry.

Lohjan Pallo järjestää huhtikuussa kaksi harjoituskertaa su 19.4., 26.4. sekä 3.5.

Kesän ja syksyn aikana järjestetään 6 turnauspäivää, jolloin liigan joukkueet pelaavat otteluita toisiaan vastaan. Jokaiselle joukkueelle tulee 2-3 ottelua turnauspäivänä. Seniorisarjassa lasketaan pisteitä ja kilpaillaan Länskäriliigan voitosta ja pokaalista, nuoremmissa joukkueissa nautitaan pelaamisen riemusta. Osallistujamäärän salliessa joukkueet on tarkoitus koota asuinalueen mukaan.
 


Vuonna 2020 Länskäriliigassa on kolme ikäluokkaa:

  • Nappulat - vuosina 2015 ja 2014 syntyneet tytöt ja pojat.
  • Juniorit - vuosina 2013 ja 2012 syntyneet tytöt ja pojat.
  • Seniorit - vuosina 2011 -2010 syntyneet tytöt ja pojat

    Länskäriliiga on tarkoitettu aloitteleville pelaajille! Myös Lohjan Pallon pelaajat, jotka ovat vasta vähän aikaa sitten aloittaneet jalkapalloharrastuksen ovat tervetulleita mukaan!

Länskäriliigan säännöt

Kevään harjoitukset

su 19.4.  

su 26.4. 

su 3.5.

Tapahtumia

Länskäriliigan aloituksesta 
tiedotetaan tarkemmin 
myöhemmin!

 

Tulkaa pelitapahtumaan ajoissa. Kukin joukkue kootaan kasaan 30 minuuttia ennen kyseisen joukkueen ensimmäistä peliä (koskee ensimmäistä pelitapahtumaa). 

Länskäriliigan harjoituksissa ja pelitapahtumissa on kaikissa buffa, jossa on myynnissä niin terveellistä, kuin makeaakin välipalaa. Maksuvälineinä käy käteinen ja kortti. 

Pelitapahtumat / kevät

Pelitapahtumat / syksy

  • su 16.8. Ojaniittu klo 10-13
  • su 23.8. Ojaniittu klo 10-13
  • su 30.8. Lopputapahtuma Harjun Urheilukentällä 
    klo 10-13


Pelinohjaajat (eli tuomarit) ovat pelinohjaaja kurssin käyneitä Lohjan Pallon nuoria. Heidän työtä pitää kunnioittaa ja heille antaa työrauha. Kaikenlainen arviointi kentän laidalla on kielletty. Kannattaa muistaa, että tuomaritoiminta on jalkapallolle ominainen ja siihen kiinteästi kuuluva voimakkaastikin tunteita herättävä erityispiirre, joka mahdollistaa nautinnolliset ottelut. Annetaan pelinohjaajille rauha ohjata peliä!

 


Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan klikkaamalla palloa tai tätä linkkiä!