Grass 2616911 1920

Nappulatoiminta

Lohjan Pallo

Kiinnostaako jalkapallon pelaaminen?
Oletko vuosina 2007-2012 syntynyt poika tai tyttö?

Tervetuloa mukaan LoPan nappulatoimintaan !

Valittavanasi on kolme vaihtoehtoa ohjatulle toiminnalle ja yksi vaihtoehto omatoimiselle liikunnalle.

1. OHJATTU LIIKUNTA

Jalkapallokerho (alakoulujen 1. - 3.-luokkalaisille) - syyskausi on päättynyt ja toiminta jatkuu vuonna 2018

Prisma liikuntatunti toteutetaan syksyllä 2017 jalkapallokerhojen muodossa. Jalkapallokerho toimii lähellä koulua ja lähellä kotia. Tule mukaan liikkumaan, kokeilemaan jalkapalloa ja pitämään hauskaa yhdessä kavereittesi kanssa! Toimintaa tukee SSO.

Jalkapallokerho on mukava paikka tutustua jalkapallolajiin. Kerho on tarkoitettu alakoulun 1. - 3.-luokkalaisille. Kerho kokoontuu pelaamaan kerran viikossa koulupäivän jälkeen. Löydä oma paikkasi lähellä kotiasi ja kouluasi! Mukaan pääset ilmestymällä paikalle :-) !

Osallistuminen on maksutonta!

2. Länskäriliiga - toiminta jatkuu keväällä 2018

Länskäriliigassa jalkapalloa opitaan hauskasti pelaamalla pelejä. Toimintaan kuuluu myös muutamat yhteiset harjoitukset, jotta aloittelevakin pelaaja pääsee kärryille. Lisäharjoituksia voidaan järjestää vanhempien johdolla, jos intoa löytyy.

Lisätietoja löydät Länskäriliigan sivuilta.

Länskäriliiga alkaa huhtikuussa ja se päättyy syyskuun alussa. Kesällä pidetään tauko. Maksu on 65 euroa tai kaksi pelaajaa 100 eurolla.

3. Lohjan Pallon ikäkausijoukkueet

LoPalla on juniorien ikäkausijoukkueet vuonna 2012 syntyneille ja vanhemmille. LoPan kotisivuilla  kohdassa "Juniorit" löydät kaikki LoPan joukkueet ja yhteystiedot. P tarkoittaa poikien joukkuetta ja T tyttöjen joukkuetta. Kaikkein nuorimpien joukkueissa pojat ja tytöt pelaavat yhdessä.  Ole yhteydessä joukkueenjohtajaan - häneltä saat lisää tietoja siitä, miten liityt joukkueeseen.

Tervetuloa mukaan toimintaan!

Jos olet uusi pelaaja, joka haluat tulla mukaan toimintaan, niin varmista aina harjoitusten paikka ja ajankohta kaverilta tai valmentajalta ennen kuin tulet. Voit tutustua toimintaan ilman maksuja kuukauden ajan ennen kuin päätät liittytkö joukkueeseen.

Varusteet

Tarvitset oman pallon ja juomapullon. Toiminta painottaa yhdessä liikkumista, eikä se ole kilpailuhenkistä. Vahinkoja sattuu harvoin, mutta on kuitenkin suotavaa, että sinulla on säärisuojat ja urheilutoiminnan kattava vapaa-ajan vakuutus. Seuran puolesta kerholaisia ei ole vakuutettu.

HUOM! Loukkaantumisia tapahtuu harvoin, mutta joskus vahinko voi sattua. Kun käyt tutustumassa toimintaan, niin sinulla ei ole seuran puolesta vakuutussuojaa, vaan osallistuminen tapahtuu omalla vastuullasi. Useat lasten tapaturmavakuutukset kattavat myös urheilutoiminnassa sattuneita vahinkoja, mutta kannattaa tarkistaa asia, jos haluat olla varma.

Omatoiminen liikunta - Prisma liikuntatunti

Prisma liikuntatunti järjestetään syksyllä jalkapallokerhojen muodossa (kts kohta 1 ylhäällä). Syksyllä 2017 ei enää ole seuran puolesta varattuja kenttävuoroja omatoimista liikkumista varten. Voit harjoitella omatoimisesti lähiliikuntapaikalla lähellä koulua tai kotiasi.. Vinkkejä harjoitteluun saat LoPan valmentajilta.

Lisätietoja joukkueisiin liittymisestä ja niiden toiminnasta antavat joukkueiden joukkueenjohtajat. Löydät yhteystiedot kunkin joukkueen omalla sivulla.

Tietoa seuran toiminnasta yleensä antaa    

s-posti: etunimi.sukunimi@lohjanpallo.fi / puh. 0xx-yyyyyy

Tiedustelut mielellään sähköpostitse!

Selaimesi on vanhentunut!

Lataa ajantasainen selain nähdäksesi tämän sivun oikein. Päivitä selaimeni nyt

×