LoPa P03

Lopa2015 rajattu

LoPa P15 (2003)

Joukkue pelaa kaudella 2018 sarjassa C15. Joukkue pelaa useammalla joukkueella sarjapelejä Uudenmaan piirissä. Pelillisinä tavoitteina on pelata ikäluokan aluesarjassa ja samalla tarjota mahdollisuus pelata ja kehittyä muillakin tasoilla.

Joukkueessa on n 50  jo useamman vuoden harrastaneita ja tänä vuonna aloittanutta pelaajaa. Joukkueen tavoitteena on harjoittaa ja kasvattaa taitavia pelaajia ja toisia kunnioittavia ja reiluja kavereita niin pelikentillä kuin muuallakin.

Joukkueenjohtaja: Niko Mellanen, jojolopa03@gmail.com. Joukkueen yleiset asiat, pelaajaliikenne, talous.

Peliryhmäjojot: peliryhmän pelitoiminta, sarjapelit, harjoitusottelut ja -turnaukset

LoPa/valkoinen: Sari Pajunen, sari.pajunen@lohjanpallo.fi

LoPa/sininen: Sari Keltamäki, sari.keltamaki@gmail.com

Valmentajat: LoPa/valkoinen: Mikko Kauranen, mikko.kauranen@gmail.com, LoPa/ sininen: Mikko Abrahamsson,mikko.abrahamsson@gmail.com, Tarmo Kokkoniemi 

Rahastonhoitaja: Terhi Joenniemi,terhi.joenniemi@lohjanpallo.fi 

Varustevastaava: Kati Aulu, kati.aulu@gmail.com

Huoltajat: Kirsi Kortelaita, Kati Aulu, Sami Heikkinen, Riitta Laine

Joukkueen tukijat

Kutsumme ja haastamme teidät tukemaan ja seuraamaan lohjalaista juniorityötä. Lähtiessänne joukkueen sponsoriksi saatte logonne sovitulla tavalla painettuna sovittuun varusteeseen, esim. peliasut, koti- ja vieraspaidat, edustusverkkarit, varustekassit, pipot. Lisäksi yrityksen logo on joukkueen kotisivuilla näkyvissä. Lisäksi saatte yrityksellenne kehystetyn joukkuekuvan ja vuoden lopussa joukkueen kauden toimintakertomuksen.

Sponsoroinnista laaditaan selkeä sopimus, jossa sovitaan summa, mahdollinen logon käyttö, paikka ja painokustannukset, sponsoroinnin aikataulu ja muu mahdollinen yhteistyö. Ota yhteyttä joukkueenjohtajaan, jos joukkueen tukeminen kiinnostaa.

Lasiseinat logo rgb small
Ovet logo rgb small
Lec logo small
Sahkopostiliite
Upmlogo
Selaimesi on vanhentunut!

Lataa ajantasainen selain nähdäksesi tämän sivun oikein. Päivitä selaimeni nyt

×