D229f03c 0594 4ac1 a96a 65581859bef3

Tervetuloa joukkueemme kotisivuille!


Kaudella 2017-18 joukkueessa on rekisteröityneitä pelaajia reilut 30 kappaletta. Uusia pelaajia on liittynyt joukkueeseen mukavasti ja vielä on tilaa myös uusille tulokkaille – tervetuloa. Joukkue harjoittelee talvikaudella neljä kertaa viikossa; pallolliset lajiharjoitukset kolme krt viikossa Muijalan kuplahallissa sekä yksi oheisharjoitus Mäntynummen liikuntahallissa. Tämän lisäksi pojat pelaavat joitakin harjoitusotteluita lähialueen ja pääkaupunkiseudun joukkueita vastaan. Myös Talviliiga on ohjelmassa talven aikana yhdellä tasoryhmällä

Kesäkaudella joukkue tulee osallistumaan kahteen sarjaan. Joukkueessa toteutetaan periaatetta, jonka mukaan jokaiselle pelaajalle tulee suoda mahdollisuus kehittyä omalla tasolla eteenpäin omaan tahtiin, luoden samalla kaikille mahdollisuus osallistua tasapuolisesti peleihin fair play hengessä. Luonnollisesti harjoituksia jatketaan kesällä vanhaan malliin pelitapahtumien rinnalla.

Sarjapelien lisäksi osallistumme pariin turnaukseen kevään ja kesän aikana. Jo päätettyjä turnauksia on tietenkin seuran oma LohjaCup 2018 sekä Särkänniemi Cup Tampereella. Mahdollisuuksien mukaan joukkue osallistuu vielä joihinkin pienempiin lähialueen turnauksiin. Suunnitelmissa on myös tulevalle kaudelle sijoittuvia Erimittaisia harjoitusleirejä eri Urheiluopistoilla, jossa jalkapallollisten taitojen kehittämisen lisäksi rakennetaan joukkuehenkeä yhteisellä tekemisellä.

Jos olet juniorina kiinnostunut tulemaan kokeilemaan lajia ja liittymään joukkueeseen tai olet aikuinen joka olet yrityksen edustajana kiinnostunut sponsoroimaan joukkueen toimintaa. Ole tällöin yhteydessä joukkueenjohtajaan jouni.ermala@lohjanpallo.fi , joka kertoo lisää.

Kiitokset kaikille tämän vuoden jo lupautuneille sponsoreille. Olette kanssamme mahdollistamassa tärkeää juniorityötä jalkapallon parissa.

Selaimesi on vanhentunut!

Lataa ajantasainen selain nähdäksesi tämän sivun oikein. Päivitä selaimeni nyt

×