Tiedote pienryhmäharjoittelun aloittamisesta 14.5. alkaen

Suomen hallituksen päätöksen ja Palloliiton ilmoittamien ohjeistusten mukaisesti joukkueet voivat järjestää pienryhmäharjoituksia 14.5. alkaen. Lohjan Pallo Ry tulee organisoimaan pienryhmävalmennuksen seurajohtoisesti, vastuullisesti sekä annettuja ohjeita tarkasti noudattaen.

Tulemme aloittamaan pienryhmäharjoittelun joukkueissa asteittain vanhimmista ikäluokista (07-syntyneet ja sitä vanhemmat) alkaen. 

Pienryhmäharjoituksia järjestetään Palloliiton ohjeistuksen mukaisesti vain sen ikäisille tai tasoisille pelaajille, jotka pystyvät noudattamaan etäisyyssääntöä ja muita terveyden kannalta tärkeitä ohjeita koko tapahtuman ajan. 

Pienryhmäharjoitteluun osallistuminen on vapaaehtoista ja tapahtuu omalla vastuulla, jokaisen osallistujan tulee tutustua Palloliiton ohjeistuksiin ja hyväksyä ne ennen harjoitteluun osallistumista. Vahvistus tapahtuu wa-viestillä, tekstiviestillä tai sähköpostilla valmentajalle tai joukkueenjohtajalle. Mikäli pelaaja on alle 18v, niin vanhempi vahvistaa osallistumisen. Ohjeistusta tulee noudattaa kaikilta osin ja se vaatii kaikilta osallistujilta huolellisuutta ja vastuullisuutta turvallisen pienryhmäharjoittelun aloittamisen takaamiseksi. 

Pienryhmäharjoittelussa noudatetaan joukkueiden normaaleja kesän harjoitusvuoroja kuitenkin siten, että harjoitusvuoro alkaa viisi minuuttia kenttävuoron alettua, ja päättyy 5 min ennen kenttävuoron päättymistä. Joukkueenjohtajat ilmoittavat harjoitusajat ja -paikat pelaajille. 

Mikäli kokonaistilanne sallii, niin pienryhmäharjoittelun jälkeen on mahdollista aloittaa koko joukkueen harjoittelu kaikissa ikäluokissa 1.6 alkaen.

Seuran johtokunta kokoontuu säännöllisesti ja tiedotamme seuratoiminnasta lisää heti, kun uutta tiedotettavaa ilmenee.

 

 

Lisätietoja: johtokunta@lohjanpallo.fi

 

Lohjan Pallo Ry:n johtokunta