Grass

Lohjan Pallo PT2011­-2012

Lohjan Pallon vuosina 2011-2012 syntyneiden poikien ja tyttöjen joukkue

Joukkue on perustettu toukokuussa 2017. Joukkueessamme pelaa tällä hetkellä yhteensä n. 45 lasta. Olemme aktiivinen joukkue, joka harjoittelee hyvin kaksi kertaa viikossa ja osallistuu aktiivisesti turnauksiin ja harjoitusotteluihin.

Joukkueemme harjoittelee talvikaudella 2017-2018 kahdesti viikossa Muijalan kuplahallissa. Muijalan kuplahalli sijaitseen osoitteessa Tarrankaari 14, 08680 LOHJA (http://www.lohjankuplahallit.fi/). Harjoitusvuorot ovat:

  • Keskiviikkoisin klo 17-18
  • Sunnuntaisin klo 15-16

Mahdollisista poikkeuksista harjoituksissa ilmoitetaan joukkueen Nimenhuudossa. (Katso joukkueen tapahtumakalenteri sivun alareunasta)


Joukkueen tavoitteet

Harjoittelun tavoitteena on innostaa lapsia leikkimään pallon kanssa. Treeneissä keskitytään pallonhallintaan ja pelataan paljon pienpelejä. Joukkue harjoittelee pääsääntöisesti pienryhmissä osaamistason mukaan.

Harjoittelemme laadukkaasti osaavan vastuuvalmennuksen ja useiden apuvalmentajien avulla. Kannustamme lasten vanhempia osallistumaan toimintaamme omien kykyjensä mukaan. Tämän vuoden teemana meillä on "minä ja pallo". Lue lisää valmennuslinjauksestamme.

Olemme kiinnostuneita pelaamaan harjoituspelejä eri joukkueilen kanssa. Tietysti Lohjan lähialueilta, mutta toisinaan myös kauempaa Lohjalta olevien joukkueiden kanssa. Pelit voidaan pelata joko meidän kotipelinä kotihallissamme Muijalan Kuplahallissa talvikaudella tai Ojaniitun tekonurmella kesällä tai sitten tulemme vieraaksenne.

Ota rohkeasti yhteyttä joukkueenjohtajaan jos joukkueesi tarvitsee harjoitusvastustajaa!

Uudet pelaajat tervetulleita!

Joukkueeseen liittyminen tapahtuu ottamalla yhteyttä joukkueenjohtajaan ja tutustumalla sekä uuden pelaajan tervetuloa-dokumenttiin että pelaajan yhteystieto-dokumenttiin.

Yhteydenoton jälkeen liitytään joukkueen Nimenhuutoon (https://lopa2011-2012.nimenhuuto.com/public_join), jotta saadaan ajantasainen tieto harjoitus- ja peliajoista.

Yhteystietolomake olisi hyvä tuoda tulostettuna ja täytettynä ensimmäisiin treeneihin joihin aikoo osallistua ja antaa paperi joko joukkueenjohtajalle tai paikalla olevalle valmentajalle.

Myös 2010 syntyneet tytöt sekä kaikki vuonna 2013 syntyneet lapset ovat tervetulleita joukkueeseemme!

Joukkueella on käytössä kuukauden tutustumisjakso jonka aikana lapsi voi kokeilla, että onko jalkapallo hänen tuleva harrastus.


Treenipelit kuplassa
Nups turnaus

Joukkue treenaamassa ja turnauksessa.

Kustannukset

Joukkueella on käytössä Lohjan Pallon uusi joukkuemaksumalli, jossa kustannukset on tasattu ympärivuoden siten, että ne sisältävät joukkueen kannalta kaiken oleellisen (harjoitusvuorot, piirin turnaukset jne) jalkapallon harrastamiseen ja samalla mahdollistavat joukkueen jatkuvuuden.

Joukkuemaksu vuonna 2018 on 30€/kk ja tällä kuukausimaksulla sponsoroinnin lisäksi katetaan osallistuminen turnauksiin keskimäärin kerran kuukaudessa vuoden 2018 aikana.

Näiden kustannusten lisäksi tulee Lohjan Pallon vuotuinen jäsenmaksu (50€) sekä vakuutus ja lisenssikustannukset (5€ + 4€/vuosi)

Joukkueen periaate on, että joukkuemaksut eivät saa olla este pelaamiselle. Etsimme yhdessä keinot, jotka mahdollistavat kaikkien pelaamisen.

Joukkueen dokumentit


Tervetuloa_joukkueeseen_pt2011-2012_ver… 168 kt LoPa_PT2011-2012_Pelisäännöt.pdf 71,6 kt Yhteystietolomake.pdf 130 kt Lopa_2018.pdf 449 kt

Joukkueen yhteyshenkilöt

Joukkueenjohtaja

Mikko Koivisto
mikko.koivisto@lohjanpallo.fi
+358 44 777 9441

(Yhteydenotot puhelimitse mieluiten iltaisin 17-21)

Päävalmentaja

Petri Hanski
petri.hanski@lohjanpallo.fi
+358 40 724 3365

(Yhteydenotot puhelimitse mieluiten iltaisin 17-21)

Rahastonhoitaja

Jp Heimonen
jp.heimonen@lohjanpallo.fi

Apuvalmentajat

Kristian Virmavaara, varustevastaava

kristian.virmavaara@lohjanpallo.fi

Mika Soininen
Mikko Ruokonen
Rickard Paulinow
Tommi Rautiainen
Joonas Vellonen

Joukkueen Facebook-sivuToimintaa tukemassa

Joukkueen toimintaa tukemassa olleita yrityksiä

Leasit logo fb no background.
Selaimesi on vanhentunut!

Lataa ajantasainen selain nähdäksesi tämän sivun oikein. Päivitä selaimeni nyt

×