Grass

Lohjan Pallo PT2011-2012

Lohjan Pallon vuosina 2011-2012 syntyneiden poikien ja tyttöjen joukkue on perustettu toukokuussa 2017. Joukkueessamme pelaa tällä hetkellä n. 20 vuonna 2011 syntynyttä ja n. 18 vuonna 2012 syntynyttä lasta. Myös 2013 syntyneet lapset ovat tervetulleita mukaan 2012 syntyneiden joukkueeseen kuten myös 2010 syntyneet tytöt 2011 joukkueeseemme.

Joukkueemme harjoittelee talvikaudella 2017-2018 kahdesti viikossa Muijalan kuplahallissa. Muijalan kuplahalli sijaitseen osoitteessa Tarrankaari 14, 08680 LOHJA (http://www.lohjankuplahallit.fi/). Harjoitusvuorot ovat:

  • Keskiviikkoisin klo 17-18
  • Sunnuntaisin klo 15-16

Mahdollisista poikkeuksista harjoituksissa ilmoitetaan joukkueen Nimenhuudossa. Katso joukkueen tapahtumakalenteri.

Harjoituksiin tarvitset kenkien lisäksi mukaan oman pallon (koko 3), sekä säärisuojat ja vesipullo.

Molempien ikäluokkien joukkueet jaetaan hieman enemmän pelanneisiin ja vähemmän pelanneisiin. On tärkeää, että jokainen lapsi pääsee pelaamaan tasollaan. Tämä auttaa sekä uusia pelaajia tulemaan joukkueeseen että tukee kaikkien pelaajien kehittymistä. Joukkueemme on sitoutunut Lohjan Pallon valmennuslinjaukseen.

Uudet pelaajat ovat lämpimästi tervetulleita joukkueeseemme!

Joukkueeseen liittyminen

Joukkueeseen liittyminen tapahtuu ottamalla yhteyttä joukkueenjohtajaan ja tutustumalla sekä uuden pelaajan tervetuloa-dokumenttiin että pelaajan yhteystieto-dokumenttiin. Yhteydenoton jälkeen liitytään joukkueen Nimenhuutoon (https://lopa2011-2012.nimenhuuto.com/public_join), jotta saadaan ajantasainen tieto harjoitus- ja peliajoista.

Jos mahdollista, yhteystietolomake olisi hyvä tuoda tulostettuna ja täytettynä ensimmäisiin treeneihin joihin aikoo osallistua ja antaa paperi joko joukkueenjohtajalle tai paikalla olevalle valmentajalle.

Joukkueella on käytössä kuukauden tutustumisjakso jonka aikana lapsi voi kokeilla, että onko jalkapallo hänen tuleva harrastus.

Joukkueen tavoitteet

Harjoittelun tavoitteena on innostaa lapsia leikkimään pallon kanssa. Treeneissä keskitytään pallonhallintaan ja pelataan paljon pienpelejä. Joukkue harjoittelee pääsääntöisesti pienryhmissä osaamistason mukaan.

Olemme kiinnostuneita pelaamaan harjoituspelejä Lohjan lähialueiden joukkueiden kanssa. Joko kotipelinä Muijalan Kuplahallissa talvikaudella tai Ojaniitun tekonurmella kesällä tai vieraspelinä luonanne. Ota rohkeasti yhteyttä joukkueenjohtajaan jos joukkueesi tarvitsee harjoitusvastustajaa!

Joukkueen FB-sivu

Treenipelit kuplassa

Joukkue treenaamassa Muijalan kuplahallissa

Kustannukset

Joukkueella on käytössä Lohjan Pallon uusi joukkuemaksumalli, jossa kustannukset on tasattu ympärivuoden siten, että ne sisältävät kaiken oleellisen jalkapallon harrastamiseen ja samalla mahdollistavat joukkueen jatkuvuuden.

Joukkuemaksu vuonna 2017 on 20€/kk ja sen lisäksi joukkue kerää omaa 5€/kk maksua, jolla katetaan joukkueen osallistumiset turnauksiin vuoden 2017 aikana. Vuonna 2018 joukkuemaksu tullee nousemaan 30 euroon kuukaudessa sisältäen joukkueen oman osuuden. Nousu johtuu harjoitusmäärien kasvusta ja varautumisesta joukkueiden turnauskustannuksiin.

Näiden kustannusten lisäksi tulee Lohjan Pallon vuotuinen jäsenmaksu (50€).

Joukkueen periaate on, että joukkuemaksut eivät saa olla este pelaamiselle. Etsimme yhdessä keinot, jotka mahdollistavat kaikkien pelaamisen.

Joukkueen yhteyshenkilöt

Joukkueenjohtaja

Mikko Koivisto
lopa11jojo@outlook.com
+358 44 777 9441

(Yhteydenotot puhelimitse mieluiten iltaisin 17-21)

Päävalmentaja

Petri Hanski
petri.hanski@gmail.com
+358 40 724 3365

(Yhteydenotot puhelimitse mieluiten iltaisin 17-21)

Yhteystietolomake

Valmennus

Apuvalmentaja, varustevastaava
Kristian Virmavaara

Apuvalmentaja
Mika Soininen

Apuvalmentaja
Mikko Ruokonen

Apuvalmentaja
Rickard Paulinow

Apuvalmentaja
Tommi Rautiainen

Apuvalmentaja
Joonas Vellonen


Toimintaa tukemassa

Joukkueen toimintaa tukemassa olleita yrityksiä

Selaimesi on vanhentunut!

Lataa ajantasainen selain nähdäksesi tämän sivun oikein. Päivitä selaimeni nyt

×