Lohjan Pallo PT2013-2014

Etsimme uusia pelaajia!

Lohjan Pallon vuosina 2013-2014 syntyneiden poikien ja tyttöjen joukkue
 

Kesäkaudella 2019 harjoitusvuorot ovat:

  • Tiistaisin klo 17.45 - 19.00 (Ojaniitun tekonurmi, Ojaniitunkatu 3)
  • Torstaisin klo 16.45 - 18.00 (Ojaniitun tekonurmi, Ojaniitunkatu 3)
  • Lauantaisin klo 15.00 - 16.30 (Ojaniitun tekonurmi, Ojaniitunkatu 3)

Mahdollisista poikkeuksista harjoituksissa ilmoitetaan joukkueen Nimenhuudossa. (Katso joukkueen tapahtumakalenteri sivun alareunasta)

 

Joukkueen tavoitteet

Harjoittelun tavoitteena on innostaa lapsia leikkimään pallon kanssa. Treeneissä keskitytään pallonhallintaan ja pelataan paljon pienpelejä. Joukkue harjoittelee pääsääntöisesti pienryhmissä osaamistason mukaan.

Harjoittelemme laadukkaasti osaavan vastuuvalmennuksen ja useiden apuvalmentajien avulla. Kannustamme lasten vanhempia osallistumaan toimintaamme omien kykyjensä mukaan. Tämän vuoden teemana meillä on "minä ja pallo". Lue lisää joukkueen dokumenteista.

 

Uudet pelaajat lämpimästi tervetulleita!

Joukkueeseen liittyminen tapahtuu ottamalla yhteyttä joukkueenjohtajaan ja tutustumalla sekä uuden pelaajan tervetuloa-dokumenttiin että pelaajan yhteystieto-dokumenttiin.

Yhteydenoton jälkeen liitytään joukkueen Nimenhuutoon, jotta saadaan ajantasainen tieto harjoitus- ja peliajoista.

https://lohjanpallo.myclub.fi/flow/events/1629686

Yhteystietolomake olisi hyvä tuoda tulostettuna ja täytettynä jo ensimmäisiin treeneihin joihin aikoo osallistua ja antaa paperi joko joukkueenjohtajalle tai paikalla olevalle valmentajalle.

Joukkueella on käytössä kuukauden tutustumisjakso jonka aikana lapsi voi kokeilla, että onko jalkapallo hänen tuleva harrastus.

Kustannukset

Joukkueella on käytössä Lohjan Pallon uusi joukkuemaksumalli, jossa kustannukset on tasattu ympärivuoden siten, että ne sisältävät joukkueen kannalta kaiken oleellisen (harjoitusvuorot, piirin turnaukset jne) jalkapallon harrastamiseen ja samalla mahdollistavat joukkueen jatkuvuuden.

Joukkuemaksu vuonna 2019 on 30€/kk ja tällä kuukausimaksulla sponsoroinnin lisäksi katetaan osallistuminen turnauksiin keskimäärin kerran kuukaudessa vuoden 2019 aikana. 

Näiden kustannusten lisäksi tulee Lohjan Pallon vuotuinen jäsenmaksu (50€) sekä vakuutus ja lisenssikustannukset (5€ + 4€/vuosi).

Joukkueen periaate on, että joukkuemaksut eivät saa olla este pelaamiselle. Etsimme yhdessä keinot, jotka mahdollistavat kaikkien pelaamisen.

Yhteystiedot

 

Joukkueenjohtaja

Mikko Oksanen
p2013@lohjanpallo.fi
0408625084

Vastuuvalmentaja

Aimo Aarnio
0408656546
p2013.valmentaja@lohjanpallo.fi
 

Rahastonhoitaja

Sarianne Tretjakov
p2013.rahis@lohjanpallo.fi
 

Joukkueen dokumentit
 

Lopa_2018.pdf 449 kt