Lohjan Pallo PT 2014 - 2015

Tule meille pelaamaan!

Lohjan Pallon vuosina 2014-2015 syntyneiden poikien ja tyttöjen joukkue
 

Kesäkaudella (syyskuun loppuun) 2021 harjoitusvuorot ovat:

  • Keskiviikkoisin klo 17:30 - 19:00 (Ojaniitun tekonurmi)
  • Sunnuntaisin klo 16:00 - 17:30 (Muijalan kuplahalli, Tarrankaari 12)

Mahdollisista poikkeuksista harjoituksissa ilmoitetaan joukkueen MyClubissa ja What´s App- ryhmässä. MyClubiin pääset ilmoittautumaan sivun alhaalla olevasta linkistä. 

 

Joukkueen tavoitteet

Harjoittelun tavoitteena on innostaa lapsia leikkimään pallon kanssa. Treeneissä keskitytään pallonhallintaan ja pelataan paljon pienpelejä. Joukkue harjoittelee pääsääntöisesti pienryhmissä osaamistason mukaan.

Kannustamme lasten vanhempia osallistumaan toimintaamme omien kykyjensä mukaan. Tämän vuoden teemana meillä on "minä ja pallo".

Pyrimme järjestämään lapsille ottelun tai turnauksen muita joukkueita vastaan noin kerran kuukaudessa.

 

Uudet pelaajat lämpimästi tervetulleita!

Joukkueeseen liittyminen tapahtuu ottamalla yhteyttä joukkueenjohtajaan.

Yhteydenoton jälkeen liitytään joukkueen myClubiin, josta saadaan ajantasainen tieto harjoitus- ja peliajoista. Sovellukseen on erittäin tärkeää merkata tuleeko harkkoihin vai ei. Tämän tiedon mukaan valmentajat valmistelevat harkat. MyClubiin pääset liittymään alla olevan linkin kautta. Täytä lapsen ja ainakin yhden huoltajan tiedot.

Liity joukkueeseen tästä

Joukkueella on käytössä kuukauden tutustumisjakso jonka aikana lapsi voi kokeilla, että onko jalkapallo hänen tuleva harrastus.

Yhteystiedot

 

Joukkueenjohtaja
Laura Palander
p2014@lohjanpallo.fi
040 571 5115

Avustava joukkueenjohtaja
Lotta Sjöblom
p2014@lohjanpallo.fi
040 709 3352

Rahastonhoitaja
Neea Luostarinen
p2014.rahis@lohjanpallo.fi

Vastuuvalmentaja

Kari Hakala 050 498 9159

Apuvalmentaja

Mikko Nordström 041 467 7222

Joukkuettamme tukeneita yrityksiä:

Kustannukset

Joukkueella on käytössä Lohjan Pallon uusi joukkuemaksumalli, jossa kustannukset on tasattu ympäri vuoden siten, että ne sisältävät joukkueen kannalta kaiken oleellisen (harjoitusvuorot, piirin turnaukset jne) jalkapallon harrastamiseen ja samalla mahdollistavat joukkueen jatkuvuuden.

Joukkuemaksu on 35€/kk ja tällä kuukausimaksulla sponsoroinnin lisäksi katetaan osallistuminen turnauksiin keskimäärin kerran kuukaudessa. 

Näiden kustannusten lisäksi tulee Lohjan Pallon vuotuinen jäsenmaksu (70€) sekä vakuutus ja lisenssikustannukset (5€ + 4€/vuosi). Sarjapeleihin osallistuvilla pelipassi on 25€/vuosi.

Joukkueen periaate on, että raha ei saa olla este pelaamiselle. Etsimme yhdessä keinot, jotka mahdollistavat kaikkien pelaamisen. Ota yhteyttä joukkueenjohtajaan! 

Varustekauppa

Joukkeella on käytössä myös varustekauppa. Voit ostaa sieltä tarvittavat pelivarusteet. Kysy tarvittaessa lisää joukkueenjohtajalta!

https://varusteet.lohjanpallo.fi/p2014-2015-vaatteet