Lohjan Pallo PT 2015 - 2016

Tule meille pelaamaan!

Lohjan Pallon vuosina 2015-2016 syntyneiden poikien ja tyttöjen joukkue

Harjoitukset talvikaudella

 

  • keskiviikkoisin klo 18-19 Muijalan kuplahallissa (Tarrankaari 14)
  • Säiden salliessa 23.10 asti myös treenit sunnuntaisin klo 13:00 - 14:00 Ojaniitun tekonurmi (Ojaniitunkatu 3, 08150 Lohja)

 

Sisäsalivuoro 29.10 alkaen:

  • lauantaisin klo 12-13.30 Mäntynummen liikuntahalli  (Mäntynummenkuja 15, 08500 Lohja)

 

Mahdollisista poikkeuksista harjoituksissa ilmoitetaan joukkueen MyClubissa ja vanhempien WhatsApp- ryhmässä. Olethan yhteydessä joukkueenjohtajaan liittyäksesi Myclubiin ja Whatsappiin. 

 

Joukkueen tavoitteet

Harjoittelun tavoitteena on innostaa lapsia leikkimään pallon kanssa. Treeneissä keskitytään pallonhallintaan ja pelataan paljon pienpelejä. Joukkue harjoittelee pääsääntöisesti pienryhmissä osaamistason mukaan.

Kannustamme lasten vanhempia osallistumaan toimintaamme omien kykyjensä mukaan. Tämän vuoden teemana meillä on "minä ja pallo".

Pyrimme järjestämään lapsille ottelun tai turnauksen muita joukkueita vastaan noin kerran kuukaudessa.

 

Uudet pelaajat lämpimästi tervetulleita!

Joukkueeseen liittyminen tapahtuu ottamalla yhteyttä joukkueenjohtajaan.

Yhteydenoton jälkeen liitytään joukkueen myClubiin, josta saadaan ajantasainen tieto harjoitus- ja peliajoista. Sovellukseen on erittäin tärkeää merkata tuleeko harkkoihin vai ei. Tämän tiedon mukaan valmentajat valmistelevat harkat. 

Joukkueella on käytössä kuukauden tutustumisjakso jonka aikana lapsi voi kokeilla, että onko jalkapallo hänen tuleva harrastus. 

Yhteystiedot

 

Joukkueenjohtaja
Jonna Airas
p2015jojo@lohjanpallo.fi
 

Pia Anttila

Rahastonhoitaja
Marja Sinisalo
p2015.rahis@lohjanpallo.fi

Fernando Ramirez

Vastuuvalmentaja

Janne Vikholm

Apuvalmentajat

Sami Virtanen

Henrik Kiviö

Ville-Kustaa Lauri

Rickard Paulinow

Olavi Turpeinen

Elmo Inkilä

Mika Nortes

Janne Suominen

 

Kustannukset

Joukkueella on käytössä Lohjan Pallon uusi joukkuemaksumalli, jossa kustannukset on tasattu ympäri vuoden siten, että ne sisältävät joukkueen kannalta kaiken oleellisen (harjoitusvuorot, piirin turnaukset jne) jalkapallon harrastamiseen ja samalla mahdollistavat joukkueen jatkuvuuden.

Joukkuemaksu on 40€/kk ja tällä kuukausimaksulla sponsoroinnin lisäksi katetaan osallistuminen turnauksiin keskimäärin kerran kuukaudessa. 

Näiden kustannusten lisäksi tulee Lohjan Pallon vuotuinen jäsenmaksu (70€) sekä vakuutus ja lisenssikustannukset (5€ + 4€/vuosi). Sarjapeleihin osallistuvilla pelipassi on 25€/vuosi.

Joukkueen periaate on, että raha ei saa olla este pelaamiselle. Etsimme yhdessä keinot, jotka mahdollistavat kaikkien pelaamisen. Ota yhteyttä joukkueenjohtajaan! 

Varustekauppa

Joukkeella on käytössä myös varustekauppa. Voit ostaa sieltä tarvittavat pelivarusteet. Kysy tarvittaessa lisää joukkueenjohtajalta!

https://seurakauppa.intersport.fi/mallisto/lohjan-pallo/p20152016/pojat/