Lohjan Pallo PT 2015 - 2016

Tule meille pelaamaan!

Lohjan Pallon vuosina 2015-2016 syntyneiden poikien ja tyttöjen joukkue
 

Uusi joukkue aloitti toimintansa lokakuussa 2021. Harjoittelemme 2 krt viikossa seuraavasti:

  • maanantaisin klo 17:00 - 18:00 Tennari, lukion sali
  • sunnuntaisin klo 13:00 - 14:00 (Muijalan kuplahalli, Tarrankaari 12) 

Mahdollisista poikkeuksista harjoituksissa ilmoitetaan joukkueen MyClubissa ja What´s App- ryhmässä. MyClubiin pääset ilmoittautumaan sivun alhaalla olevasta linkistä. 

 

Joukkueen tavoitteet

Harjoittelun tavoitteena on innostaa lapsia leikkimään pallon kanssa. Treeneissä keskitytään pallonhallintaan ja pelataan paljon pienpelejä. Joukkue harjoittelee pääsääntöisesti pienryhmissä osaamistason mukaan.

Kannustamme lasten vanhempia osallistumaan toimintaamme omien kykyjensä mukaan. Tämän vuoden teemana meillä on "minä ja pallo".

Pyrimme järjestämään lapsille ottelun tai turnauksen muita joukkueita vastaan noin kerran kuukaudessa.

 

Uudet pelaajat lämpimästi tervetulleita!

Joukkueeseen liittyminen tapahtuu ottamalla yhteyttä joukkueenjohtajaan.

Yhteydenoton jälkeen liitytään joukkueen myClubiin, josta saadaan ajantasainen tieto harjoitus- ja peliajoista. Sovellukseen on erittäin tärkeää merkata tuleeko harkkoihin vai ei. Tämän tiedon mukaan valmentajat valmistelevat harkat. Alla olevasta linkistä pääset ilmoittautumaan MyClubiin.

Liity joukkueeseen klikkaamalla tästä!

Joukkueella on käytössä kuukauden tutustumisjakso jonka aikana lapsi voi kokeilla, että onko jalkapallo hänen tuleva harrastus.

Yhteystiedot

 

Joukkueenjohtaja

p2015jojo@lohjanpallo.fi
Saara Tähtinen
044 342 6882

Rahastonhoitaja
Neea Luostarinen
p2014.rahis@lohjanpallo.fi

Vastuuvalmentaja

Erkki Pääkkönen

Apuvalmentaja

Janne Vikholm

Kustannukset

Joukkueella on käytössä Lohjan Pallon uusi joukkuemaksumalli, jossa kustannukset on tasattu ympäri vuoden siten, että ne sisältävät joukkueen kannalta kaiken oleellisen (harjoitusvuorot, piirin turnaukset jne) jalkapallon harrastamiseen ja samalla mahdollistavat joukkueen jatkuvuuden.

Joukkuemaksu on 40€/kk ja tällä kuukausimaksulla sponsoroinnin lisäksi katetaan osallistuminen turnauksiin keskimäärin kerran kuukaudessa. 

Näiden kustannusten lisäksi tulee Lohjan Pallon vuotuinen jäsenmaksu (70€) sekä vakuutus ja lisenssikustannukset (5€ + 4€/vuosi). Sarjapeleihin osallistuvilla pelipassi on 25€/vuosi.

Joukkueen periaate on, että raha ei saa olla este pelaamiselle. Etsimme yhdessä keinot, jotka mahdollistavat kaikkien pelaamisen. Ota yhteyttä joukkueenjohtajaan! 

Varustekauppa

Varustekauppa ei toistaiseksi ole käytössä!

Joukkeella on käytössä myös varustekauppa. Voit ostaa sieltä tarvittavat pelivarusteet. Kysy tarvittaessa lisää joukkueenjohtajalta!

https://varusteet.lohjanpallo.fi/p2014-2015-vaatteet