Lohjan Pallo P2012

Etsimme uusia pelaajia - Tervetuloa mukaan!

Lohjan Pallon vuonna 2012 syntyneiden poikien joukkue
 

Joukkue on perustettu kesäkuussa 2018. Olemme harjoitelleet jo vuodesta 2017 lähtien 2011-syntyneiden joukkueen kanssa. Joukkueessamme pelaa tällä hetkellä yhteensä n. 30 lasta. Olemme aktiivinen joukkue, joka harjoittelee hyvin kolme kertaa viikossa ja osallistuu aktiivisesti turnauksiin ja harjoitusotteluihin.


Kesäkaudella 2019 harjoitusvuorot ovat:

  • Tiistaisin klo 17.45 - 19.00 (Ojaniitun tekonurmi, Ojaniitunkatu 3)
  • Torstaisin klo 16.45 - 18.00 (Ojaniitun tekonurmi, Ojaniitunkatu 3)
  • Lauantaisin klo 15.00 - 16.30 (Ojaniitun tekonurmi, Ojaniitunkatu 3)

Mahdollisista poikkeuksista harjoituksissa ilmoitetaan joukkueen Nimenhuudossa. (Katso joukkueen tapahtumakalenteri sivun alareunasta)


 

Joukkueen tavoitteet

Harjoittelun tavoitteena on innostaa lapsia leikkimään pallon kanssa. Treeneissä keskitytään pallonhallintaan ja pelataan paljon pienpelejä. Joukkue harjoittelee pääsääntöisesti pienryhmissä osaamistason mukaan.

Harjoittelemme laadukkaasti osaavan vastuuvalmennuksen ja useiden apuvalmentajien avulla. Kannustamme lasten vanhempia osallistumaan toimintaamme omien kykyjensä mukaan. 

Olemme kiinnostuneita pelaamaan harjoituspelejä eri joukkueiden kanssa. Tietysti Lohjan lähialueilta, mutta toisinaan myös kauempaa Lohjalta olevien joukkueiden kanssa. 

Ota rohkeasti yhteyttä joukkueenjohtajaan jos joukkueesi tarvitsee harjoitusvastustajaa!

 

Uudet pelaajat lämpimästi tervetulleita!

Joukkueeseen liittyminen tapahtuu ottamalla yhteyttä joukkueenjohtajaan ja tutustumalla sekä uuden pelaajan tervetuloa-dokumenttiin että pelaajan yhteystieto-dokumenttiin.

Yhteydenoton jälkeen liitytään joukkueen Nimenhuutoon, jotta saadaan ajantasainen tieto harjoitus- ja peliajoista.

https://lopa2012.nimenhuuto.com/public_join
 

Yhteystietolomake olisi hyvä tuoda tulostettuna ja täytettynä jo ensimmäisiin treeneihin joihin aikoo osallistua ja antaa paperi joko joukkueenjohtajalle tai paikalla olevalle valmentajalle.

Joukkueella on käytössä kuukauden ilmainen tutustumisjakso jonka aikana lapsi voi kokeilla, että onko jalkapallo hänen tuleva harrastus.

 

Toimintaa tukemassa

Joukkueen toimintaa tukemassa olleita yrityksiä

Kustannukset

Joukkueella on käytössä Lohjan Pallon uusi joukkuemaksumalli, jossa kustannukset on tasattu ympärivuoden siten, että ne sisältävät joukkueen kannalta kaiken oleellisen (harjoitusvuorot, piirin turnaukset jne) jalkapallon harrastamiseen ja samalla mahdollistavat joukkueen jatkuvuuden.

Joukkuemaksu vuonna 2019 on 30€/kk ja tällä kuukausimaksulla sponsoroinnin lisäksi katetaan osallistuminen turnauksiin keskimäärin kerran kuukaudessa vuoden 2019 aikana. 
 

Näiden kustannusten lisäksi tulee Lohjan Pallon vuotuinen jäsenmaksu (50€) sekä vakuutus ja lisenssikustannukset (5€ + 4€/vuosi).
 

Joukkueen periaate on, että joukkuemaksut eivät saa olla este pelaamiselle. Etsimme yhdessä keinot, jotka mahdollistavat kaikkien pelaamisen.

Yhteystiedot

Joukkueenjohtaja(t) 

Janne Vainio
Erika Vainio

p2012@lohjanpallo.fi
+358 40 568 5541

Päävalmentaja(t)

Mikko Ruokonen
mikko.ruokonen@lohjanpallo.fi
+358 44 592 2723      

Rickard Paulinow
rickard.paulinow@lohjanpallo.fi
+358 40 555 9561


Rahastonhoitaja

Mira Salonen
p2012.rahis@lohjanpallo.fi         

Varustevastaava

Laura Soukka
laura.soukka@gmail.com