Pojat 2016-syntyneet


Tulkaa pelaamaan jalkapalloa!

LoPan P2016-joukkue

Olemme perustaneet uuden joukkueen ja mukaan mahtuu sekä pelaajia että valmentajia!

Joukkueenjohtaja

Johanna Ruuska-Liimatainen
p2016@lohjanpallo.fi

Rahastonhoitaja

Sanna Karojärvi

Vastuuvalmentaja

Paikka avoinna, tule mukaan!

Mahdollisista poikkeuksista harjoituksissa ilmoitetaan joukkueen MyClubissa ja vanhempien WhatsApp- ryhmässä. Olethan yhteydessä joukkueenjohtajaan liittyäksesi Myclubiin ja Whatsappiin. 

Joukkueen tavoitteet

Ensimmäisten vuosien teemana on "minä ja pallo". Harjoittelun tavoitteena on innostaa lapsia leikkimään pallon kanssa. 

Treeneissä keskitytään pallonhallintaan ja pelataan paljon pienpelejä. Joukkue harjoittelee pääsääntöisesti pienryhmissä osaamistason mukaan.

Kannustamme lasten vanhempia osallistumaan toimintaamme omien kykyjensä mukaan, niin valmentajana, huoltajana tai ihan vain turvallisena vanhempana kentän laidalla, joka noutaa karanneen pallon ja solmii kengännauhat.

Tavoitteenamme on sekä harjoitella että pelata aktiivisesti, hymyillen!

Liity mukaan joukkueeseen klikkaamalla tästä!

Treenit ja tapahtumat

Pelaamisen kustannukset

Joukkueella on käytössä Lohjan Pallon toimintamaksumalli, jossa kustannukset on tasattu ympäri vuoden siten, että ne sisältävät joukkueen kannalta kaiken oleellisen (harjoitusvuorot, piirin Karuselli-turnaukset jne.) jalkapallon harrastamiseen ja samalla mahdollistavat joukkueen jatkuvuuden. Näiden kustannusten lisäksi tulee Lohjan Pallon vuotuinen jäsenmaksu  sekä vakuutus ja lisenssikustannukset. 

Periaatteemme on, että raha ei saisi olla este pelaamiselle. Etsimme yhdessä keinot, jotka mahdollistavat kaikkien pelaamisen. 
Ota yhteyttä joukkueenjohtajaan! 

Varustekauppa

Vahingon sattuessa