Pojat 2016-syntyneet


Tulkaa pelaamaan jalkapalloa!

LoPan P2016-joukkue

Olemme perustaneet uuden joukkueen ja mukaan mahtuu sekä pelaajia että valmentajia!

Joukkue harjoittelee yhdessä P2015-joukkueen kanssa yhdessä kevääseen 2023 asti ja näin uudet valmentajat saavat heti tukea aikaisemmin mukana olleilta.

Harjoitusvuorot

  • keskiviikkoisin klo 18-19 Muijalan kuplahallissa (Tarrankaari 14)
  • sunnuntaisin klo 12-13 Muijalan kuplahallissa

Mahdollisista poikkeuksista harjoituksissa ilmoitetaan joukkueen MyClubissa ja vanhempien WhatsApp- ryhmässä. Olethan yhteydessä joukkueenjohtajaan liittyäksesi Myclubiin ja Whatsappiin. 

Joukkueen yhteystiedot

Joukkueenjohtaja

Jonna Riekkinen
p2016@lohjanpallo.fi

Joukkueeseen liittyminen tapahtuu ottamalla yhteyttä joukkueenjohtajaan.

Rahastonhoitaja

Sanna Karojärvi

Vastuuvalmentaja

Paikka avoinna, tule mukaan!

Joukkueen tavoitteet

Ensimmäisten vuosien teemana on "minä ja pallo". Harjoittelun tavoitteena on innostaa lapsia leikkimään pallon kanssa. 

Treeneissä keskitytään pallonhallintaan ja pelataan paljon pienpelejä. Joukkue harjoittelee pääsääntöisesti pienryhmissä osaamistason mukaan.

Kannustamme lasten vanhempia osallistumaan toimintaamme omien kykyjensä mukaan, niin valmentajana, huoltajana tai ihan vain turvallisena vanhempana kentän laidalla, joka noutaa karanneen pallon ja solmii kengännauhat.

Tavoitteenamme on sekä harjoitella että pelata aktiivisesti, hymyillen!

Pelaamisen kustannukset

Joukkueella on käytössä Lohjan Pallon toimintamaksumalli, jossa kustannukset on tasattu ympäri vuoden siten, että ne sisältävät joukkueen kannalta kaiken oleellisen (harjoitusvuorot, piirin Karuselli-turnaukset jne.) jalkapallon harrastamiseen ja samalla mahdollistavat joukkueen jatkuvuuden.

Joukkuemaksu on arviolta 40€/kk (tuleva joukkuemaksu päätetään joukkueen omassa vanhempainkokouksessa!) ja tällä kuukausimaksulla, sponsoroinnin lisäksi katetaan osallistuminen turnauksiin keskimäärin kerran kuukaudessa. 

Näiden kustannusten lisäksi tulee Lohjan Pallon vuotuinen jäsenmaksu (70€) sekä vakuutus ja lisenssikustannukset (5€ + 4€/vuosi). 

Periaatteemme on, että raha ei saisi olla este pelaamiselle. Etsimme yhdessä keinot, jotka mahdollistavat kaikkien pelaamisen. 
Ota yhteyttä joukkueenjohtajaan!