Uusi joukkue perusteetaan!

Pojat 2017 - 2018

Tule mukaan toimintaan!

LoPan P2017 - P2018 -joukkue

Olemme perustaneet uuden joukkueen ja mukaan mahtuu sekä pelaajia että toimihenkilöitä!

Ensimmäisten vuosien teemana on "minä ja pallo". Harjoittelun tavoitteena on innostaa lapsia leikkimään pallon kanssa. 

Treeneissä keskitytään pallonhallintaan ja pelataan paljon pienpelejä. Joukkue harjoittelee pääsääntöisesti pienryhmissä osaamistason mukaan.

Kannustamme lasten vanhempia osallistumaan toimintaamme omien kykyjensä mukaan, niin valmentajana, huoltajana tai ihan vain turvallisena vanhempana kentän laidalla, joka noutaa karanneen pallon ja solmii kengännauhat.

Pelaamisen kustannukset

Joukkueella on käytössä Lohjan Pallon toimintamaksumalli, jossa kustannukset on tasattu ympäri vuoden siten, että ne sisältävät joukkueen kannalta kaiken oleellisen (harjoitusvuorot, piirin Karuselli-turnaukset jne.) jalkapallon harrastamiseen ja samalla mahdollistavat joukkueen jatkuvuuden.

Joukkuemaksu on arviolta 50€/kk (tuleva joukkuemaksu päätetään joukkueen omassa vanhempainkokouksessa!) ja tällä kuukausimaksulla, sponsoroinnin lisäksi katetaan osallistuminen turnauksiin keskimäärin kerran kuukaudessa. 

Näiden kustannusten lisäksi tulee Lohjan Pallon vuotuinen jäsenmaksu (70€) sekä vakuutus ja lisenssikustannukset (5€ + 4€/vuosi). 

Periaatteemme on, että raha ei saisi olla este pelaamiselle. Etsimme yhdessä keinot, jotka mahdollistavat kaikkien pelaamisen. 
Ota yhteyttä joukkueenjohtajaan! 

Joukkueen tapahtumat

Joukkueen yhteystiedot

Joukkueenjohtaja

Pia Anttila

p2017@lohjanpallo.fi

Liity joukkueeseen klikkaamalla alla olevaa painiketta!