2014—2015-syntyneiden tyttöjen joukkue

Lohjan Pallo T1415

Tule mukaan pelaamaan!

2014-2015-syntyneiden joukkue

Tule mukaan pelaamaan futista! 

Tervetuloa mukaan vuonna 2014-2015 syntyneiden tyttöjen joukkueeseen. Iloinen joukkueemme ottaa ilolla mukaan kaikki uudet pelaajat ja jokainen pääsee taatusti pelikentälle.

Treenaamme kolme kertaa viikossa 80-90 min/kerta. Näin kevätkaudella Ojaniitun ja Ojamon tekonurmilla. 

Jos futis kivassa joukkueessa yhtään kiinnostaa, niin tule rohkeasti kokeilemaan - voit kokeilla vapaasti kuukauden ajan.

Ennen ensimmäisiä treenejä ole mieluusti yhteydessä joukkueenjohtajaan Sallaan, tai tule rohkeasti paikan päälle.

 

Valmennus

Valmennustiimi: Alva Wirtanen, Aleksi Vähämäki, Lauri Paananen

t1415.valmentaja@lohjanpallo.fi

Apuvalmentajat: Heidi Määttä

 

Joukkueenjohtaja

Salla Laivo

salla.laivo@lohjanpallo.fi

 

Rahastonhoitaja

Mari Casagrande

t1415.rahis@lohjanpallo.fi

 

 

Ilmoittautuminen mukaan!

Harjoitukset

Oma pallo ja vesipullo kassiin, 

säärisuojat ja nappikset jalkaan 

ja 

iloisella mielellä treenaamaan!

Joukkueen tarina

KESÄ 2022

Ensimmäiset innokkaan futaajat aloittelivat treenaamista kesän alussa 2022, loppukesästä joukkue perustettiin virallisesti. Joukkueenjohtajaksi ryhtyi Salla ja valmennuksesta vastasivat Ebba ja Eveliina. Heti elokuussa 2022 osallistuimme ensimmäiseen turnaukseemme edustaen Lopaa oman ikäluokkamme Lohja Cupissa, vastus oli kova, mutta se ei pelaamisen intoa himmentänyt. 

 

KAUSI 2023

Joukkueen pelaajamäärä kasvoi mukavasti ja pääsimme pelaamaan mm. ikäluokan Karuselliturnauksissa sekä keväällä (T2015), että syksyllä (T2014). Elokuussa järjestimme ensimmäisen oman turnauksemme Lohjan Virkkalassa, jossa pelasimme kahdella joukkueella. Joukkue saavutti tämän kauden peleissä myös ensimmäiset voittonsa. Nuoria vastuuta ottaneita valmentajiamme, kutsuivat opiskelut, joten valmennuksen otti vastuulleen Alva apunaan ja tukenaan valmennustiiminsä Lauri ja Aleksi.

 

KAUSI 2024

On aloiteltu ahkeralla treenaamisella, mukavilla harkkapeleillä ja mahtavilla onnistumisilla. Tästä on hyvä jatkaa kohti uusia haasteita ja mm. isomman kentän (8v8) pelejä, joita pääsemme pelaamaan palloliiton sarjassa T10 ikäluokassa. Tällä kaudella pelataan vielä paljon myös 5v5 pelejä, joten nyt on hyvä hetki tulla mukaan, tilaa on kaikille!

 

Vahingon sattuessa

Palloliiton vakuutuksen ohjeet tästä linkistä.

Omalla vakuutuksella pelaavat saavat ohjeet omasta vakuutusyhtiöstä.

Varustekauppa

Seuralla on käytössä Intersportin seurakauppa. 

Teemme yhteistyötä Intersport Lohjan kanssa.

Intersportin varustekauppa

Joukkueen toimihenkilöt

Joukkue tarvitsee toimihenkilöitä toimiakseen!

Joukkueenjohtajan/-t, kuten muutkin toimihenkilöt valitsee vanhempainpalaveri, joka kokoontuu vähintään kerran vuodessa viralliseen kokoukseen, epävirallisempia kokouksia pidetään kentän laidalla tarpeen vaatiessa. Jojo/-t toimii mm. linkkinä seuran ja joukkueen välillä ja vastaa joukkueen taloudesta yhdessä rahastonhoitajan kanssa. 

Vastuun valmennuksesta kantaa vastuuvalmentaja tai valmennustiimi.

Jos kiinnostut ottamaan vastuuta joukkueen valmennuksesta osana valmennustiimiä tai vastuuvalmentajana ole rohkeasti yhteydessä!

Vastuuta voi ottaa toki myös apuvalmentajan roolissa, ollen mukana joukkueen valmennustiimissä omaa osaamistasi jakaen ja kehittäen. 

Treeneissä ja peleillä on aina tarvetta myös huoltajille, jotka hoitavat pienet mahdolliset haaverit ja murheet ja ovat apuna, jotta valmentajat voivat keskittyä valmentamiseen. 

Tervetuloa siis rohkeasti mukaan toimimaan, osallistumaan ja tukemaan joukkueemme toimintaan sellaisessa tehtävässä joka on sinulle sopiva. Meidän joukkueemme on pieni ja joukkueen asioita hoidetaan yhdessä!