2014—2015-syntyneiden tyttöjen joukkue

Lohjan Pallo T1415

Tule mukaan pelaamaan!

2014-2015-syntyneiden joukkue

Tule mukaan pelaamaan futista! 

Tervetuloa mukaan vuonna 2014-2015 syntyneiden tyttöjen joukkueeseen. Iloinen joukkueemme on vielä pieni, eli otamme ilolla mukaan kaikki uudet pelaajat, ja jokainen pääsee taatusti pelikentälle.

Treenaamme kaksi kertaa viikossa, kesäaikaan perjantaisin Muijalan kuplahallilla ja keskiviikkoisin Asemanpellon nurmella. Jos futis kivassa joukkueessa yhtään kiinnostaa, niin tule rohkeasti kokeilemaan - voit kokeilla vapaasti kuukauden ajan.

Ennen ensimmäisiä treenejä ole yhteydessä joukkueenjohtajaan Sallaan ennen ekoihin treeneihin tuloa. Sallan saat parhaiten kiinni sähköpostilla osoitteesta salla.laivo@lohjanpallo.fi

 

Valmennus

Vastuuvalmentaja Ebba Virtanen

Valmentajat: Alva Wirtanen, Aleksi Vähämäki, Lauri Paananen

Joukkueenjohtaja

Salla Laivo

salla.laivo@lohjanpallo.fi

 

 

Ilmoittautuminen mukaan!

Harjoitukset

Joukkueen toimihenkilöt

Joukkue tarvitsee toimihenkilöitä toimiakseen!

Joukkueenjohtaja on joukkueen sydän. Hän ottaa vastuulleen joukkueen toimintaa ja toimii linkkinä seuran ja joukkueen välillä. Tuekseen hän saa seuran muiden joukkueiden jojot, jotka ovat aina valmiina auttamaan.

Rahastonhoitaja vastaa joukkueen taloudesta käytännön tasolla maksaen laskuja ja laskuttaen pelaajia.

Apuvalmentajia tarvitaan myös vanhempien joukoista. On hienoa olla mukana ohjaamassa pelaajia ja näkemässä heidän kehittymisen konkreettisesti! 

Huoltajia kaivataan myös auttamaan kokonaisuutta, jotta valmentajat voivat keskittyä valmentamiseen.

Vanhempainpalaveri

Vanhempain palaverissa valitsemme joukkueelle toimihenkilöitä! 

 

 

Vahingon sattuessa

Palloliiton vakuutuksen ohjeet tästä linkistä.
Omalla vakuutuksella pelaavat saavat ohjeet omasta vakuutusyhtiöstä.

Varustekauppa

Seuralla on käytössä Intersportin seurakauppa. Teemme yhteistyötä Intersport Lohjan kanssa. Joukkueen oma mallisto tulossa!

Intersportin varustekauppa

Vuoden 2021 lopussa jalkapalloa pelasi Suomessa enemmän tyttöjä ja naisia kuin ikinä ennen. Nyt Palloliitto jatkaa systemaattista työtään tehdäkseen jalkapallosta yhä monimuotoisempaa. Yhteistyössä Niken ja Stadiumin kanssa, Helmarit lahjoittaa jalkapallon jokaiselle uudelle joukkueessa aloittavalle tyttöpelaajalle. Teko toteutetaan osana naisten EM-kisavuotta ja se tukee Palloliiton “kestävää kasvua” -tyttöjen ja naisten jalkapallon kehityssuunnitelmaa. 
Jokainen uusi T1415-joukkueen pelaaja saa uuden pallon (niin kauan kun palloja riittää).