Yhteystiedot

Lohjan Pallo ry

LoPa on vuonna 1966 perustettu jalkapalloseura. Seura on panostanut junioritoiminnan kehittämiseen. Seurassa pelaavat nuoret voivat harrastaa jalkapalloa kortteliliigassa tai kehittyä jalkapalloilijana aina omalle huipulle asti ikäkausijoukkueiden sekä taito-, kyky- ja talenttikoulujen valmennuksessa.

Seuran edustusjoukkueista miehet 1 pelaavat kaudella 2018 Uudenmaan piirin nelosessa, miehet 2 piirin vitosessa sekä P20-juniorit Palloliiton ykkösessä.

Tervetuloa mukaan pelaamaan tai tukijoukkoihin!

Lohjan Pallon toimisto

Suurlohjankatu 14
08100 Lohja

(sisäänkäynti DNA -liikkeen vierestä)

Soita tai laita sähköpostia ja varmista, että olemme paikalla !

toimisto@lohjanpallo.fi 

puh. 050-3394902

Yhteydenotto

Jos asiasi koskee taloutta, maksuja, seuran hallintoa, aloitteita johtokuntaan tai joukkueenjohtajakokoukseen, valmentajakoulutusta tai kysymyksiä liittyen seurojen väliseen yhteistyöhön, ota yhteyttä johtokuntaan.

johtokunta@lohjanpallo.fi

Seurasihteeri

Raine Manselius
raine.manselius(a)lohjanpallo.fi
puh. 050-3394902

Ota yhteyttä Raineen, jos asiasi koskee kenttävuoroja, joukkueen ilmoittautumista sarjoihin, pelaajan ilmoittautumista tapahtumiin, yhteydenottoja piiriin ja Palloliittoon tai seuran kotisivuja.

Valmennuspäällikkö, juniorit P20-P14

Jan Pajunen
jan.pajunen(a)lohjanpallo.fi
puh. 044-9759451

Ota yhteyttä Janiin, jos asiasi koskee valmentamista, seuran valmennuslinjausta, seuran yhteistä valmennustoimintaa tai aloitteita valmentajakokoukseen.

Valmennuspäällikkö, juniorit PT13-PT06
Selaimesi on vanhentunut!

Lataa ajantasainen selain nähdäksesi tämän sivun oikein. Päivitä selaimeni nyt

×