FC Uniikit

Soveltavan jalkapallon kerho

 

FC Uniikit

Mikä on parasta jalkapallossa? Messi, Ronaldo, kaverit, se että saa juosta ja tehdä maaleja... Lista on pitkä ja mielipiteet vaihtelevat, mutta sellainen löytyy jokaiselta - jalkapallo yhdistää!

FC Uniikit on keväällä 2018 perustettu jalkapallokerho. Kerhomme on perustettu mahdollistamaan jalkapallon harrastaminen erityistä tukea tarvitseville lapsille ja nuorille. Olemme matalan kynnyksen jalkapallokerho. Meidän jengissä jalkapalloa lähestytään liikunnan ilon, hyvän fiiliksen ja joukkuelajin tuoman yhteisöllisyyden kautta. Toiminnan tavoitteena on myös edistää lasten ja nuorten motorisia valmiuksia.

Verkostoituminen on keskeinen osa toimintaamme. Yhteistyökumppaneidemme tuella pystymme tarjoamaan laadukasta osaamista ja asiantuntemusta joukkueemme käyttöön. Teemme aktiivisesti yhteistyötä mm. liikuntapalveluja ja koulutustoimintaa tuottavien, sekä toimintaamme tukevien järjestöjen ja yhdistysten kanssa.

Pelaajia on mukana tällä hetkellä n. 20 ja mukaan mahtuu lisää!

Harjoittelemme pääsääntöisesti kerran viikossa ympäri vuoden. Kesäkaudella voi olla toinenkin kerta viikossa mahdollisuuksien mukaan. Lisäksi pelaamme harjoituspelejä ja osallistumme turnauksiin muutaman kerran vuodessa.

Jussi Laakso
Joukkueenjohtaja
 

Toiminnastaan palloliiton palkitsemat FC Uniikkien valmentajat  Nanne ja Roosa

Yhteystiedot

FC Uniikit

Jussi Laakso
Joukkueenjohtaja

jussi.laakso@lohjanpallo.fi
puh. 050 535 1853
(yhteydenotot puhelimitse iltaisin klo 17 jälkeen)


Rahastohoitaja

Fcuniikit.rahis@lohjanpallo.fi

Liittyminen

https://fcuniikit.nimenhuuto.com/public_join

Liittyminen joukkueen nimenhuutoon ei velvoita mihinkään. Se on vain keino saada perille viesti treeneistä heti kun saamme ne käyntiin.

Pelaamisen kustannukset

Kustannukset pyritään pitämään mahdollisimman edullisina hyödyntäen mm. erilaisia yhteistyökumppaneita ja tukijoita.

Kustannukseksi päätettiin vanhempainkokouksessa 20€/kk.

Lisäksi päälle tulee vuosittainen Lohjan Pallon jäsenmaksu (60€) sekä varustekustannukset tarpeen mukaan.

Kk-maksun perusteena on halu käyttää useita ohjaajia sekä salivuorojen kustannukset.

Kevätturnauksen mahdollistaa

Lämmin kiitos tukijoillemme! 

Vuoden 2021 Asuntomessut järjestetään Lohjalla

Lohja on vireä kaupunki Länsi-Uudellamaalla, alle tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta. Lohjalla on hyvät palvelut, kaunis luonto ja aktiivinen meininki. Suuri Lohjanjärvi ja vilkas kulttuurielämä ovat kaupungin valttikortteja. 

LP-Vahinkosaneeraus Oy on Etelä-Suomessa pääkaupunkiseudulla sekä Hämeen talousalueella toimiva kosteusvaurioiden kuivaamiseen ja korjaamiseen erikoistunut vahinkosaneerausyritys.

Harjoitukset ja tapahtumat