FC Uniikit

Erityistukea tarvitsevien jalkapallokerho

 

FC Uniikit

Mikä on parasta jalkapallossa? Messi, Ronaldo, kaverit, se että saa juosta ja tehdä maaleja... Listä on pitkä ja mielipiteet vaihtelevat, mutta sellainen löytyy jokaiselta - jalkapallo yhdistää!

FC Uniikit on keväällä 2018 perustettu jalkapallokerho. Kerhomme on perustettu mahdollistamaan jalkapallon harrastaminen erityistä tukea tarvitseville lapsille ja nuorille. FC Uniikit koostuu kahdesta peliryhmästä, 6-11 vuotiaista "Karhuista", sekä 12-17 vuotiaista "Kotkista". Olemme matalan kynnyksen jalkapallokerho. Meidän jengissä jalkapalloa lähestytään liikunnan ilon, hyvän fiiliksen ja joukkuelajin tuoman yhteisöllisyyden kautta. Toiminnan tavoitteena on myös edistää lasten ja nuorten motorisia valmiuksia.

Verkostoituminen on keskeinen osa toimintaamme. Yhteistyökumppaneidemme tuella pystymme tarjoamaan laadukasta osaamista ja asiantuntemusta joukkueemme käyttöön. Teemme aktiivisesti yhteistyötä mm. liikuntapalveluja ja koulutustoimintaa tuottavien, sekä toimintaamme tukevien järjestöjen ja yhdistysten kanssa.

Harjoittelutoimintamme käynnistyy huhti-/kesäkuun aikana ja otamme ilolla vastaan ilmoittautumisia jalkapallokerhoomme. Jos olet kiinnostunut harrastamaan tai tekemään muuta yhteistyötä kanssamme, ota ystävällisesti yhteyttä yhteyshenkilöihimme.

Jussi Laakso
Joukkueenjohtaja

Yhteystiedot

FC Uniikit

Jussi Laakso
Joukkueenjohtaja

jussi.laakso@lohjanpallo.fi
puh. 050 535 1853
(yhteydenotot puhelimitse iltaisin klo 17 jälkeen)


Rahastohoitaja
Sari Kulmalainen

sari.kulmalainen@lohjanpallo.fi
puh. 044 237 2519

Pelaamisen kustannukset

Kustannukset pyritään pitämään mahdollisimman edullisina hyödyntäen mm. erilaisia yhteistyökumppaneita ja tukijoita.

Tässä vaiheessa arvioidut kustannukset pelaamisesta ovat n. 20-30€/kk sisältäen harjoitukset ohjaajan kanssa sekä kenttäkustannukset.

Syynä kustannusarvioon on tahtomme käyttää joukkueen ohjauksessa motorisiin ongelmiin erikoistuneita ammattilaisia. Hinta tarkentuu sen mukaan paljonko saamme pelaajia. Isommalla määrällä saamme edullisemmat kustannukset ja joukkueemme mahdollisesti saama tuki laskee kk-maksua.

Lisäksi päälle tulee vuosittainen Lohjan Pallon jäsenmaksu (50€) sekä varustekustannukset tarpeen mukaan.

Liittyminen

https://fcuniikit.nimenhuuto.com/public_join

Liittyminen joukkueen nimenhuutoon ei velvoita mihinkään. Se on vain keino saada perille viesti treeneistä heti kun saamme ne käyntiin.

Teddy bear 447416 640

Peliryhmä Karhut (6-11v tytöt ja pojat)

Lisää tietoa tulossa myöhemmin...

Eagle 310452 640

Peliryhmä Kotkat (12-18v tytöt & pojat)

Lisää tietoa tulossa myöhemmin...

Kisakallio logo ilmanslogania
Selaimesi on vanhentunut!

Lataa ajantasainen selain nähdäksesi tämän sivun oikein. Päivitä selaimeni nyt

×