Tulisitko mukaan pelaamaan?

Lohjan Pallo P2011

Alueen laadukkainta futista omassa ikäluokassaan.

Lohja Cup-turnaus 17.6.2023

Peliryhmien seuraavat sarjapelit

LoPa

LoPa/valkoinen

LoPa/sininen

LoPa/musta

Toimintaamme tukemassa - Kiitos!


Tietoa joukkueesta

LoPan v. 2011-syntyneiden joukkue

Meidän toiminnan tarkoituksena on tarjota Läntisen-Uudenmaan parasta toimintaa omassa ikäluokassaan. 

Joukkueen ensimmäinen arvo on tasapuolisuus, eli kaikille yhtäläiset mahdollisuudet kehittyä sekä nauttia ja pelata jalkapalloa.

Kilpailullisuus on ok! Harjoittelemme ja pelaamme tosissamme, mutta emme vakavasti, vaan kehittääksemme pelaajiamme ja tukeaksemme heidän tulevaisuutta niin pelissä kuin elämässäkin. Lue joukkueemme arvot!

Olemme aktiivinen joukkue ja harjoittelemme hyvin kolme kertaa viikossa ja osallistumme sarjapelien lisäksi turnauksiin sekä harjoitusotteluihin. Lisäksi meillä on toisinaan oheisharjoitteita (esim. juoksukoulu, taekwondo) joihin halukkaat voivat osallistua. Pääsääntöisesti kaikki toimintamme sisältyy toimintamaksuun, mutta jotkut oheistreenit sekä turnaukset voivat olla maksullisia.

Kesäkaudella 2022 pelaamme piirisarjaa 3 eri tasolla (Etelä 1, Lu1, Lu2).

Lohjan Pallon P2011 joukkue on perustettu toukokuussa 2017 – silloin yhdistelmäjoukkueena PT2011-2012. Perustamiskokouksessa paikalla oli n. 20 lasta. Tällä hetkellä pelaajia on n. 60.

Uudet pelaajat tervetulleita!

Joukkueeseen liittyminen tapahtuu ottamalla yhteyttä joukkueenjohtajaan (tai vastuuvalmentajaan) ja tutustumalla sekä uuden pelaajan tervetuloa-dokumenttiin että pelaajan yhteystieto-dokumenttiin. Yhteydenotto (soitto, sähköposti, tekstari tai wa-viesti) on tärkeä, jotta valmennus osaa varautua uuteen pelaajaan.

Yhteydenoton jälkeen liitytään joukkueen myClub-järjestelmään, jotta saadaan ajantasainen tieto harjoitus- ja peliajoista. Liittyminen tapahtuu klikkaamalla allaolevaa oranssia liittymislinkkiä.

Joukkueella on käytössä joukkuemaksumalli, jossa kustannukset on tasattu ympärivuoden, kaikille kuukausille, siten, että ne sisältävät joukkueen kannalta kaiken oleellisen (harjoitusvuorot, piirin turnaukset, muut turnaukset) jalkapallon harrastamiseen ja samalla mahdollistavat joukkueen jatkuvuuden.

Joukkuemaksu vuonna 2022 on 55€/kk jolla sponsoroinnin lisäksi katetaan osallistumiset normaaleihin turnauksiin. Kaikilla on tasapuolisesti mahdollisuuksia osallistua toimintaan. 

Joukkuemaksun lisäksi tulee Lohjan Pallon vuotuinen jäsenmaksu (70€) (ja heinäkuun jälkeen mukaan tulleilla puolet tästä) sekä vakuutus ja lisenssikustannukset (tällä hetkellä 25€ + 4€/vuosi).

Joukkueella on käytössä kuukauden ilmainen tutustumisjakso.

 Liity joukkueeseen tästä! 

Ja seuraavassa ikkunassa paina "Ilmoittaudu tästä"..

 

Yhteystiedot

Päävalmentaja

Petri Hanski
petri.hanski@lohjanpallo.fi
+358 40 724 3365

Joukkueenjohtaja

Mikko Koivisto
mikko.koivisto@lohjanpallo.fi
+358 44 777 9441

Rahastonhoitaja

Tanja Sormunen
tanja.sormunen@lohjanpallo.fi

 

Harjoitukset ja tapahtumat

Peliryhmien sarjapelit

LoPa

LoPa/valkoinen

LoPa/sininen

LoPa/musta