Kun haluat sen pallon..  Lohjan parasta oppia!

Lohjan Pallo P2011

Alueen laadukkainta futista omassa ikäluokassaan. 
Kaikin tavoin ja kaikilla tasoilla.

Tule mukaan pelaamaan!

Järjestämme joukkueemme 3. ja seuran 10. LohjaCupin
la 29.8.2020 ja su 30.8. Virkkalan kentällä.

Vuonna 2019 meidän Lohja Cupissa oli 40 P2011-käluokan joukkuetta. 

Tervetuloa mukaan!

10. Lohja Cup P2011

La 29.8. - Su 30.8.2020 Virkkalan kentällä

Nurmikenttä, kaikissa olomuodoissa!

Toimintaamme tukemassa olleita yrityksiä - kiitos!


Lohjan Pallon  vuonna 2011 syntyneiden joukkue

Meidän toiminnan tarkoituksena on tarjota Lohjan alueen parasta valmennnusta omassa ikäluokassa.  Valmennuksen taustalla on yli 25-vuoden ammattivalmennuskokemus.

Olemme ylpeitä arvoistamme! 

Joukkueen ensimmäinen arvo on tasapuolisuus, eli kaikille yhtäläiset mahdollisuudet kehittyä sekä nauttia ja pelata jalkapalloa.

Kilpailullisuus on kuitenkin ok! Harjoittelemme ja pelaamme tosissamme, mutta emme vakavasti, vaan kehittääksemme pelaajiamme ja tukeaksemme heidän tulevaisuutta niin pelissä kuin elämässäkin.

Olemme aktiivinen joukkue ja harjoittelemme hyvin kaksi-kolme kertaa viikossa ja osallistumme aktiivisesti turnauksiin ja harjoitusotteluihin. Lisäksi meillä on toisinaan oheisharjoitteita (esim. juoksukoulu, taekwondo) joihin halukkaat voivat osallistua.

Kesäkaudella 2020 vuorot ovat.

  • Maanantaisin klo 18.00 - 19.00 (Muijalan kuplahalli)
  • Torstaisin klo 17.00 - 18.00 (Muijalan kuplahalli)
  • Sunnuntaisin klo 13.00 - 15.00 pelivuoro, jos on pelejä.

Mahdollisista poikkeuksista harjoituksissa ilmoitetaan aina joukkueen tapahtumakalenterissa. (Katso sivun alareunasta.)

Joukkueen tarina ja tavoitteet

Lohjan Pallon P2011 joukkue on perustettu toukokuussa 2017 – silloin yhdistelmäjoukkueena PT2011-2012. Perustamiskokouksessa paikalla oli n. 20 lasta

Harjoittelun tavoitteena on innostaa lapsia leikkimään pallon kanssa. Treeneissä keskitytään pallonhallintaan ja pelataan paljon pienpelejä. Joukkue harjoittelee pääsääntöisesti pienryhmissä osaamistason mukaan.

Harjoittelemme laadukkaasti osaavan vastuuvalmennuksen ja useiden apuvalmentajien avulla. Kannustamme lasten vanhempia osallistumaan toimintaamme omien kykyjensä mukaan. Tämän vuoden teemana meillä on "minä, kaveri ja pallo".

Teemme aktiivista yhteistyötä samanikäisten lasten joukkueiden kanssa ympäri Suomea ja se näkyy positiivisesti toiminnassamme kutsujen, turnausten ja harjoituspelien muodossa.

Talvikaudella 2020 pelaamme Talviliigaa kahdellä ylimmällä tasolla sekä pelaamme paikallista talvisarjaa kahdella tasolla. Tarjoamme laadukkaan harjoittelun lisäksi laadukasta pelaamista kaikille!

Uudet pelaajat lämpimästi tervetulleita!

Joukkueeseen liittyminen tapahtuu ottamalla yhteyttä joukkueenjohtajaan (tai vastuuvalmentajaan) ja tutustumalla sekä uuden pelaajan tervetuloa-dokumenttiin että pelaajan yhteystieto-dokumenttiin. Yhteydenotto (soitto, sähköposti, tekstari tai wa-viesti) on tärkeä, jotta valmennus osaa varautua uuteen pelaajaan.

Yhteydenoton jälkeen liitytään joukkueen myClub-järjestelmään, jotta saadaan ajantasainen tieto harjoitus- ja peliajoista. Liittyminen tapahtuu klikkaamalla allaolevaa oranssia liittymislinkkiä.

Joukkueella on käytössä kuukauden tutustumisjakso jonka aikana lapsi voi kokeilla, että onko jalkapallo hänen tuleva harrastus.

Kustannukset

Joukkueella on käytössä joukkuemaksumalli, jossa kustannukset on tasattu ympärivuoden, kaikille kuukausille, siten, että ne sisältävät joukkueen kannalta kaiken oleellisen (harjoitusvuorot, piirin turnaukset, muut turnaukset) jalkapallon harrastamiseen ja samalla mahdollistavat joukkueen jatkuvuuden.

Joukkuemaksu vuonna 2020 on 40€/kk jolla sponsoroinnin lisäksi katetaan osallistumiset turnauksiin. Kaikilla on tasapuolisesti mahdollisuuksia osallistua tapahtumiin, emmekä peri mistään tapahtumista erillisiä osallistumismaksuja.

Joukkuemaksun lisäksi tulee Lohjan Pallon vuotuinen jäsenmaksu (60€) sekä vakuutus ja lisenssikustannukset (tällä hetkellä 9€/vuosi).

Yhteystiedot

Joukkueenjohtaja

Mikko Koivisto
mikko.koivisto@lohjanpallo.fi
+358 44 777 9441

Päävalmentaja

Petri Hanski
petri.hanski@lohjanpallo.fi
+358 40 724 3365

Rahastonhoitaja

Tanja Sormunen
tanja.sormunen@lohjanpallo.fi

Varustevastaava
Anu Siljamaki
p11.varustevastaava@lohjanpallo.fi

Joukkueen dokumentit

TJ_P2011-talvi_2020.pdf 175 kt P2011_Säännöt_2019.pdf 53,9 kt Yhteystietolomake.pdf 130 kt

Klikkaa ja lue ohjeet!

Vahingon sattuessa

Varusteiden hankinta

Harjoitukset ja tapahtumat