Tulisitko mukaan pelaamaan?

Lohjan Pallo P2011

Alueen laadukkainta futista omassa ikäluokassaan.

Peliryhmien seuraavat sarjapelit

Toimintaamme tukemassa - Kiitos!


Tietoa joukkueesta

LoPan v. 2011-syntyneiden joukkue

Meidän toiminnan tarkoituksena on tarjota Lohjan alueen parasta valmennnusta omassa ikäluokassa.  Valmennuksen taustalla on yli 25-vuoden ammattivalmennuskokemus. Vastuuvalmentajan apuna on 10 jalkapallotaustaista apuvalmentajaa.

Olemme ylpeitä arvoistamme! 

Joukkueen ensimmäinen arvo on tasapuolisuus, eli kaikille yhtäläiset mahdollisuudet kehittyä sekä nauttia ja pelata jalkapalloa.

Kilpailullisuus on kuitenkin ok! Harjoittelemme ja pelaamme tosissamme, mutta emme vakavasti, vaan kehittääksemme pelaajiamme ja tukeaksemme heidän tulevaisuutta niin pelissä kuin elämässäkin.

Olemme aktiivinen joukkue ja harjoittelemme hyvin kaksi-kolme kertaa viikossa ja osallistumme aktiivisesti turnauksiin ja harjoitusotteluihin. Lisäksi meillä on toisinaan oheisharjoitteita (esim. juoksukoulu, taekwondo) joihin halukkaat voivat osallistua.

Treeneissä poikkeusaikataulut:

Katso treeniajat sivun alareunan kalenterista

Joukkueen tarina ja tavoitteet

Lohjan Pallon P2011 joukkue on perustettu toukokuussa 2017 – silloin yhdistelmäjoukkueena PT2011-2012. Perustamiskokouksessa paikalla oli n. 20 lasta

Harjoittelemme laadukkaasti osaavan vastuuvalmennuksen ja useiden apuvalmentajien avulla. Kannustamme lasten vanhempia osallistumaan toimintaamme omien kykyjensä mukaan. Tämän vuoden teemana meillä on "minä, kaveri ja pallo".

Teemme aktiivista yhteistyötä samanikäisten lasten joukkueiden kanssa ympäri Suomea ja se näkyy positiivisesti toiminnassamme kutsujen, turnausten ja harjoituspelien muodossa.

Talvikaudella 2020-2021 pelaamme Talviliigaa eliittitasolla sekä Espoon liigaa kahdella tasolla sekä riittävästi turnauksia ja harjoituspelejä. Tarjoamme laadukkaan harjoittelun lisäksi laadukasta pelaamista kaikille!

Joitakin joukkueemme pelejä löydät Youtube-kanavaltamme.

Lue joukkueemme tarina alta ja tutustu joukkueemme arvoihin!

P2011-tarina.pdf 1,98 Mt Sponsoriviesti.pdf 464 kt

Uudet pelaajat tervetulleita!

Joukkueeseen liittyminen tapahtuu ottamalla yhteyttä joukkueenjohtajaan (tai vastuuvalmentajaan) ja tutustumalla sekä uuden pelaajan tervetuloa-dokumenttiin että pelaajan yhteystieto-dokumenttiin. Yhteydenotto (soitto, sähköposti, tekstari tai wa-viesti) on tärkeä, jotta valmennus osaa varautua uuteen pelaajaan.

Yhteydenoton jälkeen liitytään joukkueen myClub-järjestelmään, jotta saadaan ajantasainen tieto harjoitus- ja peliajoista. Liittyminen tapahtuu klikkaamalla allaolevaa oranssia liittymislinkkiä.

Joukkueella on käytössä kuukauden tutustumisjakso jonka aikana lapsi voi kokeilla, että onko jalkapallo hänen tuleva harrastus.

Liity joukkueeseen tästä!

Ja seuraavassa ikkunassa paina "Ilmoittaudu tästä"..

Kustannukset

Joukkueella on käytössä joukkuemaksumalli, jossa kustannukset on tasattu ympärivuoden, kaikille kuukausille, siten, että ne sisältävät joukkueen kannalta kaiken oleellisen (harjoitusvuorot, piirin turnaukset, muut turnaukset) jalkapallon harrastamiseen ja samalla mahdollistavat joukkueen jatkuvuuden.

Joukkuemaksu vuonna 2021 on 50€/kk jolla sponsoroinnin lisäksi katetaan osallistumiset turnauksiin. Kaikilla on tasapuolisesti mahdollisuuksia osallistua tapahtumiin, emmekä peri mistään tapahtumista erillisiä osallistumismaksuja.

Joukkuemaksun lisäksi tulee Lohjan Pallon vuotuinen jäsenmaksu (70€) sekä vakuutus ja lisenssikustannukset (tällä hetkellä 9€/vuosi).

Yhteystiedot

Päävalmentaja

Petri Hanski
petri.hanski@lohjanpallo.fi
+358 40 724 3365

Joukkueenjohtaja

Mikko Koivisto
mikko.koivisto@lohjanpallo.fi
+358 44 777 9441

Rahastonhoitaja

Tanja Sormunen
tanja.sormunen@lohjanpallo.fi

 

Joukkueen dokumentit

P2011_Säännöt_2019.pdf 53,9 kt Yhteystietolomake.pdf 130 kt

Varusteiden hankinta

Harjoitukset ja tapahtumat

Peliryhmien sarjapelit

Keltainen peliryhmä

Sininen peliryhmä

Musta peliryhmä