Uusi joukkue perustetaan elokuussa 2024!

Pojat 2018

Tule mukaan toimintaan!

LoPan  P2018 -joukkue (U7)

Perustamme uuden ikäkausijoukkueen elokuussa 2024. Mukaan toimintaan etsitään niin pelaajia kuin toimihenkilöitäkin!

Ensimmäisten vuosien teemana on "minä ja pallo". Harjoittelun tavoitteena on innostaa lapsia leikkimään pallon kanssa. Ensimmäisenä vuonna tutustutaan myös niin ympäristöön, lajiin kuin ryhmässä toimimiseen. Keskiössä ovat liikunnan ilo, motoristen perustaitojen kehittäminen ja omatoimiseen liikkumiseen innostaminen leikkien, pelailun ja muun lapsilähtöisen toiminnan kautta.

Joukkueen toiminta starttaa elokuun alussa perustamiskokouksella (päivämäärä tarkentuu myöhemmin), jonka jälkeen joukkuuen harjoitukset alkavat pyörimään. Joukkueen alustavat harjoitusvuorot syyskaudella 2024 ovat:

  • Tiistaisin klo 18-19 - Ojamon tekonurmi
  • Perjantaisin klo 18-19 - Asemapellon kenttä

Joukkueen tapahtumat (alkaa elokuussa)

Liity joukkueeseen tästä!

Joukkueen yhteystiedot

Yhteydenotot ennen joukkueen perustamista:

Niko Kivinummi

Juniorivastaava
niko.kivinummi@lohjanpallo.fi

 

Pelaamisen kustannukset

Joukkueella on käytössä Lohjan Pallon toimintamaksumalli, jossa kustannukset on tasattu ympäri vuoden siten, että ne sisältävät joukkueen kannalta kaiken oleellisen (harjoitusvuorot, piirin Karuselli-turnaukset jne.) jalkapallon harrastamiseen ja samalla mahdollistavat joukkueen jatkuvuuden. 

Joukkueen toiminta vaati joukkueenjohtajan, rahastonhoitajan, huoltajia, vastuuvalmentajan sekä valmentajia. Tarvittavat rooli täytetään perustamiskokouksessa. Kannustamme lasten vanhempia osallistumaan toimintaamme omien kykyjensä mukaan, niin valmentajana, huoltajana tai ihan vain turvallisena vanhempana kentän laidalla, joka noutaa karanneen pallon ja solmii kengännauhat. Seuran juniorivastaava on arjessa mukana tukemassa valmennusta, eivätkä muutkaan toimihenkilöt jää ilman seuran tukea.

Tarkempi info löytyy oheisista dokumenteistä.