Lohjan Pallo P2013

Tule meille pelaamaan!

Peliryhmien seuraavat sarjapelit

LoPa/valkoinen

LoPa/sininen

LoPa/musta

Lohjan Pallon  P2013 joukkue

Harjoitukset syyskaudella 2022:

  • Maanantaisin 16.45-18.00 Muijalan kuplahallissa Tarrankaari 12
  • Perjantaisin 16.45-18.00  Muijalan kuplahallissa Tarrankaari 12
  • Sunnuntaisin 12.45-14.30 Muijalan kuplahallissa Tarrankaari 12

    Lisäksi runsaasti pelitapahtumia 2-5 kertaa kuukaudessa. Harjoituspäivän pelitapahtuma korvaa harjoitukset. Olemme mukana Etelän sarjoissa kolmella tasolla ja pelaamme mielellämme harjoitusotteluita ja turnauksia.

Mahdollisista poikkeuksista harjoituksissa ilmoitetaan joukkueen myClubissa. (Katso joukkueen tapahtumakalenteri sivun alareunasta)

 

Uudet pelaajat lämpimästi tervetulleita!

Joukkueeseen liittyminen tapahtuu ottamalla yhteyttä joukkueenjohtajaan ja tutustumalla sekä uuden pelaajan tervetuloa-dokumenttiin että pelaajan yhteystieto-dokumenttiin.

Yhteydenoton jälkeen liitytään joukkueen myClubiin, jotta saadaan ajantasainen tieto harjoitus- ja peliajoista. myClubiin pääset liittymään allaolevan linkin kautta. Täytä lapsen ja ainakin yhden huoltajan tiedot.

Liity joukkueeseen tästä

Joukkueella on käytössä kuukauden tutustumisjakso jonka aikana lapsi voi kokeilla, että onko jalkapallo hänen tuleva harrastus.

Joukkueen toiminnasta

Harjoittelemme laadukkaasti osaavan valmennuksen ansiosta. Valmentajamme ovat koulutettuja jalkapallovalmennuksen lisäksi muun muassa tunnistamaan kiusaamista ja konfliktitilanteita ja ratkaisemaan niitä. Kannustamme myös lasten vanhempia osallistumaan toimintaamme omien kykyjensä mukaan.

Pyrimme järjestämään lapsille ottelun tai turnauksen muita joukkueita vastaan vähintään kerran kuukaudessa. Ylipäätään pyrimme pelaamaan paljon, sillä pelit ovat lapsille ja miksei vanhemmillekin lapsen harrastukset tähtihetkiä.

Järjestämme myös itse ottelutapahtumia ja jaamme vastuuta niiden järjestelyissä.

Tervetuloa mukaan lohjan pahaaseen futikseen ja LoPa perheeseen!

Seuraa pelejämme

Pelejämme voi seurata Solidsportissa kohtuulliseen 3€ kuukausihintaan. pyrimme stiimaamaan kaikki pelit, joten myös vierasjoukkueiden kotijoukot valmetajat pääsevät hyötymään striimeistämmme ja tallenteista, jotka ovat jälkikäteenkin katsottavissa. Katso: https://solidsport.com/lopa-p2013

 

Vastuuhenkilöt

JOUKKUEENJOHTAJA

Miikka Rautapää
P2013@lohjanpallo.fi

puh. 050 480 3123
 

VALMENTAJAT

Janne Heinilä
p2013.valmentaja@lohjanpallo.fi

puh. 040 842 4558

Markus Hänninen

puh. 044 570 9944

Markus Tuomi

puh. 040 772 5856

Miikka Rautapää

puh. 050 480 3123

Juha Yrjönen

puh. 050 328 4830
 

RAHASTONHOITAJA

Mikko Oksanen
p2013.rahis@lohjanpallo.fi
puh. 040 862 5084

Joukkueen matkassa mukana, Kiitos!

Pelaamisen kustannukset

Joukkueella on käytössä Lohjan Pallon joukkuemaksumalli, jossa kustannukset on tasattu ympäri vuoden siten, että ne sisältävät joukkueen kannalta kaiken oleellisen (harjoitusvuorot, piirin turnaukset jne) jalkapallon harrastamiseen ja samalla mahdollistavat joukkueen jatkuvuuden.

Joukkuemaksu vuonna 2022 on 55€/kk, joka sisältää kaikki harjoitus- ja pelitapahtumat, siis kaiken muun paitsi varusteet, jotka saa tilattua joukkueen kautta tai varustekaupasta.  

Kuukausimaksun lisäksi tulee Lohjan Pallon vuotuinen jäsenmaksu (70€) sekä lisenssi- ja vakuutuskustannukset (25€ + 4€/vuosi).

Joukkueen periaate on, että raha ei saa olla este pelaamiselle. Etsimme yhdessä keinot, jotka mahdollistavat kaikkien pelaamisen.

Jos lapsen kuukausimaksun kanssa tekee tiukkaa, LoPalla on avustusrahasto, jonka tarkoituksena on auttaa näissä tilanteissa. Laita vapaamuotoinen hakemus tukirahasto@lohjanpallo.fi

Lisäksi mm. HOPE ry tukee lasten ja nuorten harrastustoimintaa ja myöntää Lohjan liikuntakeskuksen stipendejä vähävaraisille perheille.
 

Joukkueen dokumentit

PELISÄÄNNÖT_VANHEMPIEN_KANSSA.pdf 61,1 kt myclub_julkisuusasetukset.pdf 500 kt

Vahingon sattuessa

Palloliiton vakuutuksen ohjeet tästä linkistä.

Omalla vakuutuksella pelaavat saavat ohjeet omasta vakuutusyhtiöstä.

Varustekauppa

Joukkueella on käytössä myös varustekauppa. Teemme yhteistyötä Intersport Lohjan kanssa.

https://varusteet.lohjanpallo.fi/p2013-vaatteet

Joukkueen pelaajat ja pelinumerot

Tapahtumakalenteri